Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trangkaka01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013 tavaszán Amszterdamból indult 3D Hubs elérte célját, nagyon gyorsan a 3D nyomtatók világméretű hálózatává épült ki. Emellett az iparág helyzetéről is folyamatosan tudósít, például a napokban jelent meg a 2017 utolsó negyedévét összesítő anyag, amelyben a 3D Hubs…..
Subba BKV humor 2010.01.07 16:31:00
Pubi lőtte ma nekünk ezeket a képeket, szerintem elég erős!                                                                 Egy kis…..
A fémnyomtatás a 3DP legnagyobb fejlődésen keresztülment területeinek egyike, hatalmas jövőbeli potenciállal. Az ipari szintű gyártás, a technológia iparrá alakulásának kitüntetett jelentőségű hajtóereje. Nem véletlen, hogy egyre több nagy-, közép- és kisvállalat érdekelt benne, vagy beszáll. A HP…..
Az ausztrál Charles Darwin Egyetem elkezdte használni a más gépeknél százszor-ezerszer gyorsabban dolgozó LIGHTSPEED („fénysebesség”) fémnyomtatót. Elsőként réz és alumíniumdarabokat printeltek a SPEE3D SLM (szelektív lézeres olvasztás) technikával, lézeres…..
Nem újdonság, hogy húsvéti tojást nemcsak vásárolhatunk, hanem nyomtathatunk is. Printer, nyomtatószál és persze cukorkák, csokik kellenek hozzá, hogy legyen mivel megtölteni. Online tippek közül ezúttal egy Instructables felhasználó négy lépésből álló használati…..