Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebó Krisztián

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára már szinte a világ minden táján óriási piac épül az amerikai Halloween ünnepe köré. A Mindenszentekkor tartott hatalmas partik, utcai ünnepségek tömkelegéből a celebek sem maradhatnak ki. Ők azok, akik általában nem viccelnek, ha jelmezes buliról van szó, és kitesznek…..
Hogy lesz királylányból divatikon, vagy a szépségverseny győzteséből Mrs. Tökély? Az évek, a rutin, és persze egy jó stylist a titok. Nézzük hát, miből lesz a cserebogár, vagyis hogy kezdték azok, akik ma már nagybetűs Divatikonnak számítanak? Régen elég volt, ha valaki…..
A divatvilág változik, a trendek gyorsabban váltják egymást, mint hogy észbe kapnánk, így történhetett meg az, hogy amit pár éve még elképzelhetetlennek tartottunk, az mára már teljesen normális. Persze ilyen az élet, hiszen az utcán sem kizárólag gazella testű szupermodellek…..
Ki ne emlékezne a Björk testét átölelő hattyúra vagy Lady Gaga nyers husi ruhájára? Mindenkinek lehet rossz napja, de a világsztárok nem engedhetik meg maguknak, hogy úgy álljanak a kamera elé, mintha egy…..
Ha több tíz, akár százmillió dollárt keresel egy évben, valószínűleg nem azon fogsz mélázni, hogy megvedd-e a harmadik maxi ruhádat a Zara leárazáson, viszont mindennek van egy határa. Igaz, a világsztárok rengeteget jótékonykodnak, nem az ilyen költéseik miatt borul ki néha a…..
Az első fürdőruha viselésére utaló jelek i.e. 1400-ra tehetőek, melyet görög és római vázlatok, falfestmények és írások rögzítenek. Nem csoda, hiszen például a görög asszonyok imádtak a tengerparton sütkérezni! Persze titokban mindig féltek a gonosz Hidra…..
Ha nyár, akkor esküvőszezon! Ilyenkor az különböző ruhaszalonok és rendezvényesek forgalma úgy nő, mint bennem a közlési kényszer egy pár fröccs után. Gyönyörű dolog ez, főleg ha a pénztárcánk is bírja. Összegyűjtöttünk pár olyan esküvőt, amelynél az összeg nem…..
A szandál viselése rendkívüli mértékben megosztja az embereket, pedig pályafutása már az ősidőkben elkezdődött. A legkorábbi régészeti lelet van vagy tízezer éves: a kezdetleges változat egy bőr vagy fakéreg, amit szíjakkal erősítettek a lábfejhez. Azóta természetesen…..