Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petőfisch Andor

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, mint kaptak egymásba gyufalángnyi vágynyelvei egy lobbanó csóknak, nyárvégi rét füvével felvert szíveden. VHK-ról szaladtunk a Pecsától az utolsó buszhoz, s te széttárt karokkal engedted lehullni  ajkaidról a lányt, földszintes magányba.  Végisiklott rajtad tenyere estében,  s…..
Hatalmi konzultáció Az vagyok 2020.11.04 22:49:48
Kapcsolódásom..
Hatalmi konzultáció Már megint 2020.11.04 22:40:11
Odakinti képzelet..
Nem mindennapi mindennapi élményeink..
Hatalmi konzultáció Fenyőgally 2020.11.04 22:15:15
A generációk közötti megbékélésről..
Hatalmi konzultáció Azt hiszem 2020.11.04 22:03:17
Feleségemnek, életeken át tartó, örök szerlemmel...
Hatalmi konzultáció Bogdányom 2020.05.21 23:00:51
Gyerekkorom, ifjúságom, Bogdányom...
A 2024-es budapesti olimpiai pályázatot ellenzőkhöz...
Hatalmi konzultáció Metrópótló 2015.11.24 14:37:00
Mikor megjön a behívó. És ti, srácok a metrópótlóra váró tömegől, Mit tesztek  majd? Magasak vagytok, kíváncsian  nyújtogatjátok felfelé a nyakatokat, Fényképek vetülnek szerteszéjjel. Amikor a sisakot meghozza a posta, s levágják s  szakállatok, már az lesz a…..
Hatalmi konzultáció Szürke majom 2015.07.19 15:15:25
Első találkozás Az olyan, mint egy szürke majom -Szól a hároméves lányom.Bírja a majmokat, rajong érte,A kis szemein látom. Nem engedem oda, még félreértiAz az aszfaltbőrű ember.Taníthatnám, hogy két-színű a világ,De ő jó, s a rosszra nem kell...
Devizahitel kálvária, 2010-es évek, Budapest Egy régi szép naponFészkemet rakom.Szerelem, fizetés,Álom-késztetés,Minden egybevág.Legyen szép család!Kéne egy lakás,Jó lesz, nem vitás. Hitelem, hitelemBankból kiveszem:15 millió.Hej haj az a jó!Jöhet a devizás,Nem fér bele…..
Mivel nyár van, meleg, és még a Pride is elindult, hozzászokhattunk már, hogy a jobboldalon ilyenkor kötelességünknek érzik kifejteni averzióikat a melegházassággal kapcsolatban. Némi különbség, hogy ezúttal a Mandiner egy visszafogott publicisztikát közölt, amely már érdemes…..
Hazánk hídszerepéről Az erdőtől van fenn pára a hegyen, Vagy a párától nőnek a lombok? Redőkbe gyűlnek a gondolatok, Vagy a  gondoktól ráncos a homlok? Az anya szül embert azért, mert szeret,Vagy a gyerek tesz anyát, hogy szeressék? Jézust keresik, hogy tegyen csodát,…..
Ismét hihetetlen fordulat bontakozott ki a BKV-per tárgyalásán. Az egész ügy gerincét adó nokiás dobozról végre az ügyészség is elismerte, hogy nem létezett. Mindezt azok után, hogy gyakorlatilag ők találták ki az egészet. Akik követték a Hagyó-ügy eseményeit…..
Nem túl forró nyár, meleg ügyek: a homofóbia elleni világnappal kapcsolatos kérdésre adott kormányfői válasz, az ír népszavazás és az amerikai Legfelsőbb Bíróság múlt heti döntése nyomán Magyarországon is állandóan felszínen tartott téma lett a melegházasság. S pont az…..
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat.  A korrupció mára nem a rendszer…..
Illusztráció: Bernát Barbara magyar euró-sorozatterve (Facebook) A kormány folyamatosan az egyre javuló gazdasági adatokat kommunikálja, de az eurózónába mégsem akarunk belépni, pedig a feltételeknek jórészt már megfelelünk. Magyarország javuló gazdasági adatainak…..
Az elkövetkező háborús helyzet megelőzésére...
Hatalmi konzultáció Jöjj ki! 2015.06.30 15:52:06
A magyarországi hatalomgyakorlók és a valóság viszonyáról. Az, aki támad, a te vágyadért harcol, Akit utálóid várnak, régi cimborád Szép ez a helyzet - 10 éve még álom, Kényelmes lehetne ez az aládgyűrt világ! Stadionodban összegyűlt emberid, Épp annyi a szék, hogy…..
Hatalmi konzultáció Játékvezér 2015.06.30 15:47:26
Az országvezetői pozíció valódi pontenciájáról. Megírták a szabálykönyvben: jól halad itt minden. Sok mutató, ha így megy, kaput tör a asztalszinten. Játék ez, de ócska-féle, csak magát jellemző, csalfa - A játékos, ki eszerint kél, soha nem jut partra. Egy mutató…..
Hatalmi konzultáció Trianon 2. 2015.06.30 15:45:09
                    A múlt kori és most zajló "trianonokat" előkészítő néplelki-állapotról...
Hatalmi konzultáció Farkas 2015.06.30 15:43:07
              A ország belső elkerítéséről, annak céljáról és felépítésének módszertanáról, 2015 nyárelején. Félek tőled, harcod szítod készakarva! Itt államépületért senki nem megy harcba. Előhívod kézzel, vagy csak lesve várod, Mely merénylett…..
Viszonyomról a földemhez és a körülöttem élő magyarokhoz...
Hatalmi konzultáció Hazafelé 2015.06.30 11:56:59
  A kivándorlásról és a hazatérés esélyéről...
Díszvers a június 4-i magyarországi ünnepségekre. Szent Trianon ünnepére Jó magyarok összegyűlnek Átalélni más emlékét, A cigány meg hegedülhet...   Jaj, de fáj, hogy mar hiányod Elszakajtott országrészünk! Ha most vinnének, mi nem adnánk, Bárki vérével megvédünk. Az emberélet kevés ára Volna…..