Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semerresemarra

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este kilenctől Humorbevándorlók estéje lesz a Comedy Centralon, amit a csatorna egy új, a bevándorlókérdésre reflektáló kisfilmmel harangoz be. A kevesebb mint egy perces szpotban a South Park és a Family Guy jól ismert szereplői nyilatkoznak a manapság igen forró…..
semerresemarra 2015.06.30 05:45:22
@Sergei Alexis: "Majd egyszer látogass el Erdélybe és amikor megkérdezik tőled mint ahogyan tőlem szokták, hogy "Miért tagadtatok meg minket a szavazáson?", akkor kérlek mond nekik, hogy "minek kéne". De ahogy ott mondják, vidd magaddal a koporsódat is, mert szükséged lesz rá."

Juj ez olyan megható!!! "Vidd magaddal a koporsódat is, mert szükséged lesz rá."" Jujj de kemény! Tényleg, miért is kéne megtagadni az ilyen kedves, intelligenes, kultúremberket, akik koprsóba juttatnak, ha olyat szólsz ami nem tetszik nekik. Tényleg miért is? Hát tudod mit öreg? Ezerszer inkább egy szír, iraki, afgán vagy etíióp, mint a te erdélyi cimboráid, akik a nézetkülönbség egyetlen elintézési módjának a koprsóba juttatást ismerik. Még szerencse, hogy csak kitaláltad őket és a te beteges világnézetednek köze nincs az igazi Erdélyhez.
Azt amúgy nem kérdezik tőled a kitalált erdélyi cimboráid, hogy amikor 1998-2002 között a Fidesz volt hatalmon, akkor miért nem vezette be a kettős államporgáságot és miért intézte el annyival a kérdést, hogy "most nem aktuális"? Az nem fájt? És azt nem szoktad megkérdezni te tőlük, hogy ha olyan fene fontos volt nekik az állampoglárság, akkor végül az 1,4 millió erdélyi magyarból, miért csak 283 ezer igényelte meg? Az ugyebár 20 azaz húsz százalék! A maradék 80% (nyolcvan százlék!) meg pont leszarja az egészet.

Szóval ha már hazudsz, hazudj okosabban!