Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ge Gabor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este kilenctől Humorbevándorlók estéje lesz a Comedy Centralon, amit a csatorna egy új, a bevándorlókérdésre reflektáló kisfilmmel harangoz be. A kevesebb mint egy perces szpotban a South Park és a Family Guy jól ismert szereplői nyilatkoznak a manapság igen forró…..
Ge Gabor 2015.06.30 02:10:11
@Sergei Alexis: A magadfajtával értelmetlen vitatkozni. Jobboldalinak hiszed magad, pedig nem vagy az, azt se tudod mi az. A nézeteidnek semmi köze a jobboldalisághoz, amit idehánytál az színtiszta, demagóg propaganda, annak is a legsötétebb, legostobább fajtája. Ízekre szedhetném minden egyes mondatodat, de minek? Csak az időmet pazarolnám.

"Az pedig a világ legszánalmasabb vicce, hogy mint baloldali egy pápával példálózol."

Mutasd már meg azt a részt a kommentemben ami alapján meghatároztad, hogy baloldali vagyok?! Kérlek, hogy másold be ide válaszba, konkrétan azt a mondatot, szót, szókapcsolatot a kommentemből, ami szerinted a baloldali eszmékhez kötődik! Esetleg azt is leírhatod mellé, hogy hogyan definiálod a baloldaliságot /bónuszként a jobboldaliság meghatározását is leírhatod/ és, hogy én ezek alapján mitől leszek szerinted baloldali?! Persze elég ha annyit írsz, hogy számodra mindenki hitetlen-baloldali-hazaáruló, aki nem szopja be szóról szóra Orbán Viktor épp aktuális propagandáját, mert a te "jobboldali" világod már csak ilyen egyszerű, fekete-fehér.

Az már mindennek a legalja, hogy te vonod kétségbe a hazaszeretetemet, miközben még a magyar történelmet se ismered. De persze egyértelmű, hogy a fekete-fehér világképedből ez magától értetődően következik, valami ehhez hasonló logikai levezetés alapján:
www.youtube.com/watch?v=5o9jx7koibA

Szerintem maradj inkább a pucér csajos blogok kommentálásánál - bár ha rám hallgatsz, inkább egy igazi barátnőt szerezz, meglátod, sokkal szebb lesz a világ! :)

Ha mégis szeretnél kicsit művelődni, ajánlom figyelmedbe:
raerunk.blogrepublik.eu/2015/06/22/gyava-nep-hazaja/