Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roplik

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este kilenctől Humorbevándorlók estéje lesz a Comedy Centralon, amit a csatorna egy új, a bevándorlókérdésre reflektáló kisfilmmel harangoz be. A kevesebb mint egy perces szpotban a South Park és a Family Guy jól ismert szereplői nyilatkoznak a manapság igen forró…..
Roplik 2015.06.29 21:28:12
@Sergei Alexis: A 23 millió románnal való fenyegetőzés sehol nincs ahhoz képest, hogy te és a kis fideszjobbikos barátaid vasfüggönnyel tervezitek elszakítani a Vajdaságot az Anyaországtól. Innentől kezdve nektek Triaonról örökre kuss van, hisz ti vagytok azok akik acélba vésitek a trianoni határokat, ráadásul egy kitalált problémát használva ehhez ürügyként. Milyen vicces amúgy, hogy amikor az álomkerítésetekről beszéltek valahogy mindig a szerb határt emlegetitek, az, hogy ott amúgy a Vajdaság van ilyenkor már édekes módon nem jut eszetekbe.

A fenti sorozatok egy olyan orszátban készültek, ahol ha bemész egy közértbe vagy, egy gyorsétterembe ott jó eséllyel bevándorlókkal fogsz találkozni a pult mögött. Olyan országban, ahová valóban tömegével érkeznek a bevándorlók és nem csak azért, hogy az első adandó alkalommal elhúzzanak onnan, a helyiekkel együtt.

Ezzel szemben Magyarországon hol vannak a bevádorlók? Mutasd már meg! Hol vették el a munkádat, hol veszélyeztetik a kultúrádat ? Hogy a törvények be nem tartásáról nem is beszéljek, amire amúgy olyan plakátokon hívja fel imádott vezetőd a figyelmet, amiknek megrendelése amúgy a közbeszerzési és a pártfinanszírozási törvényt is súlyosan sértette, 300 millió Forintot lopva ki a zsebünkből és játszva át Rogán Antal szomszédjának. Ja, szemét bevándorlók mi?!

És még te beszélsz agymosáról?

Tavaly több mint 30 ezer! magyar állampolgár távozott legalább egy évre külföldre, majdnem másfélszer annyi, mint egy évvel korábban, és csaknem HÁT ÉS FÉLSZER ANNYI, mint 2009-ben! Az elszegényedés olyan mértékű, hogy a KSH inkább már nem is számolja ki többet a létminimmot, mert akárhogy csavarják a számokat, egyre többen kerülnek alá, közben a kormány pedig hirtelen sietséggel igyekszik megszüntetni a közérdekű adatokhoz való hozzáférés jogát is, hogy lehetőleg még annyi se derüljö ki a mocskos ügyeikről ami eddig kiderül.

Erre idejössz te és még van pofád agymosáról beszélni?

Ha pedig az iszlámmal van problémád, fordulj bátran Vona Gábor barátodhoz, ő mondta nemrég, hogy "az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében". Ja igen, akkor még nem szóltak neki, hogy ezen a héten kiket kell utálni.

Ideje észrevenned, hogy itt te vagy az agymosott kispofám!