Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jégkutya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Hokiplakát-reneszánsz 2008.08.26 09:27:00
A múlt héten gyönyörű dunaújvárosi meccsplakátot mutattunk be. Most a Bp. Starsét prezentáljuk. Ne feledjék, ma debütál hivatalosan az új csapat hazai pályán. Ezúttal várják szeretettel a közönséget, nem úgy, mint a lengyel válogatott ellen. ..
jégkutya 2008.08.26 23:40:21
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Hat éve alakultak, ez idő alatt a legjobb utánpótlás-nevelő egyesületté váltak. Három éve az ország utánpótlás-bajnokságait nőtték ki, idén pedig az utánpótlást is.2001-ben a Ferencvárosi TC keretei között folyó szakmai munkával és egyéb viszonyokkal elégedetlen…..
jégkutya 2008.02.22 07:39:16
Válasz Kong-nak !
Nem akartam jobban belemenni a dolgokba, de kénytelen vagyok, mert féligazságok elferditése csunya dolog.
1. A csarnok üzemeltetésével nem foglalkozom, mert nem láthattam bele.Nem azért mert vak vagyok, hanem azért mert semmi közöm hozzá.
2. A 16 M.-ről.Ha jól emlékszem ez egy pályázat volt, amit a Stars elnyert.Utolag lehet irni mindent, de bizonyitani is kell.
3. S.mini, Mini. A csarnok tulajdonos váltása után a legnagyobb jégfelhasználó továbra is a Stars maradt.Mint fentebb irtam érkezett egy edző az UTE-berkeiből aki elvitt vagy negyven gyereket pontosan ebből a korosztályból.Ehez még hozzá tartozik az is, hogy kizárták a korcsolya oktatásból az egyesületi edzőket, tehát nem,volt meritési lehetősége.Ennek ellenére vagy 20 gyereket találtak, a megmarasádi mutatok is jók.Ujjab váltás, és láss csudát,január ,február a Stars kezébe került az oktatás,20 uj gyerek tanul korizni a mult évi 20-mellet. Tehát ez KB (nem pontos az adat) 40 lurkó a Szabó Coca kezei alatt.Nincs mini, vagy s.mini? Akik vannak, és a mult évben kerültek az egyesülethez vagy elöbb, azok pedig Szlovákiába járnak.Játszanak is a 4-osztályban.(iskolai osztályokrol beszélek)Vagy ugy gondolod, hogy ezek is mind a Hardy, Szabó, Dima gyerekei? Népes egy család mondhatom.
Ha hallunk innen vagy onnan hireket nem árt előtte utánajárni a dolgoknak mielőtt véleményt alkotunk.Bár veszekedés és személyeskedés nélkül mondom, neked Kong, vörös posztó a Stars.Hogy mi ennek az igazi oka csak te tudhatod.De kérlek inkább az igazi okokat ird meg amikkel vitázni lehet.
Üdvözlettel, Jégkutya
jégkutya 2008.02.24 11:05:30
Üdvözöllek Tillasz !
Igy van, a gyerekek nem tehetnek semmiről!! Mi szülök hibázunk, csak azután a hibáinkat elkellene ismerni, vagy csendben kellene maradni.Nem még szitani a tüzet, ami igy is eléggé ég már.Sokkal nagyobb mértékben lenne szükség a békére és nyugalomra a szülők között, mert ez átragad a gyerekeinkre, a játékukra és ez nem egészséges!!
Azt irtad, "K.Á. kiválasztott 20-25 gyermeket a többiek meg unatkoztak a többi edző keze alatt"
Ez azért igy erős.Ha pedig igy volt, akkor miért nem kerestek olyan edzőt, akimellet nem unatkoznak a gyerekek.Vagy akkor még nem foglalkoztak ugy az utánpotlással?Jó ahogy van,majd csak jön néhány szupertehetség aki vagy megmarad a hokinak a felnött csapatokig vagy nem.
Viszont abban 2-csapatban van ahol van és kész. Na ebbe az állovizbe zavart bele a Stars.Ezért is alakult meg, meg a 3. csapt széthullása miatt.
Nézzük K.Á. helyzetét.A szövetség megbizta az utánpotlás vezetésével.Majd felkérik egy egyesület vezető edzői posztjára.Vállalja.Te hivtál volna abbol a 25-gyerekből akikkel dolgoztál ?
Egyből itt a másik kérdés,Rablás é az amiért fizetsz? Ha pedig "kirabioltuk" a csapatokat és csak a "gyengébb" képességüek maradtak a 2 Föv.csapatnál, akkor kiket is bombáztunk ujra orákon keresztül.
Probáljunk számokban beszélni, ugy tudom Te eléggé közel vagy a Szövetséghez( mielött elértjük a dolgot, nem bántásbol irtam )megtennéd, hogy utána nézel? Mondjuk az alakulástol 2003-ig Ne számoljuk azokat akikért fizetett a Stars.
Amugy a Stars alakulása ugy érzem generált egy pár dolgot.Néhány ember ugy érezte van bennük is erő egy csapat megalakitására.Bp. azóta 3 egyesület alakult.A Káp.megyeri csarnok felépülése után, beindult egy folyamat,Erzsébet, Szénatér,Soproni utca,most a Müjégpálya.
EK. Dima fentebb erre a kérdésre adott választ, nem hiszem, hogy pontosabban megtudtam volna fogalmazni.Azt azért vedd hozzá, hogy a szülők már kifizették a nevezési dijjat a Szlovák szövetségnek.TE, hagytad volna veszni, a lehetöséget ha már fogadnak? Amugy játszunk az UTE és a MAC csapataival.A 0-0 eredményről pedig megvan a véleményem.Ennyi erővel játszhatnánk kapu nélkül, csak a korongot kergetve.Hiszen pont a sva borsa hiányzik a játéknak a GÓL ! Ill löhetnek a srácok de minek ?! Tudom, nincs bajnokság kiirva és ebben állitolag a Szlovák példát követjük, csakhogy ott az eredmény ott virit a táblán.Arrol nem beszélve, hogy a szülök, a gyerekek nagyon is tudják ki mennyi golt lőt, kit vertek meg,kitöl kaptak ki.Mutass nekem csapatsportot ahol ez igy müködik, ahol nem számolják a pontokat vagy a golokat.

Nem tudom mi volt a Füsseni tornával. Mi volt?
Üdvözlettel Jégkutya