Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Enyhe oroszundor 2008.08.16 12:01:00
 Nyugodtan és enyhe undorral vettem részt a Fidelitas grúzpárti tüntetésén. Enyhe undorom az orosz hadsereg és vezetés iránt keletkezett. Az ötletet pedig a nagykövet adta. Mert mi undorítóbb a háborúnál? Nem várhatjátok el, hogy a szónokokat méltassam. Nem…..
xxy 2008.08.16 13:59:40
Érdemes végignézni. Készítőjük részt vett a Meleg Méltóság Menetén, és kitartóan dokumentált. Ráadásul a zene is jó...Vérengző nácik! Vonagló buzik! Meztelen leszbik! Eddig sosem látott képek Jézus Krisztus magánéletéből! Molotov-koktél és tojásrántotta!…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
 Egy kommentelőnket ma hajnalban meglátogatta a rendőrség, vélhetően a Magyarok Nyilai elleni nagyszabású akció keretében. Draskovics nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: bekeményítenek.   Carnivora így emlékezik a hajnali vizitre: „Csütörtök este tízig…..