Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kincsoo1987

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Minden ember életében eljön a nagy koppanás ideje, amikor a szerelem ejti. De az roppant kínos, hogy egy olyan csávó volt az est nyertese, aki mezei virággal csajozik. Az ilyet ütni kell. Ez a tanulság.Sziasztok!Hát csak egy pofáraesésről lenne szó, olyan igazi lúzer módon. Eltelt…..
kincsoo1987 2008.02.21 19:46:35