Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katoka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Van ismét szabad egy órám, így gondoltam mérgemben gyorsan billentyűzetet is ragadok és leírom a tapasztalataimat a "túloldalról". Ugyanis a blogon rendszeresen és túlnyomó többségben csak a "már 400 helyre pályáztam 3…..
„Felesleges indokokkal nyomozgat utána és ha meglátja a kocsim Dia háza előtt, másnap kivágja nála a balhét” – választós menettel indítjuk a tavaszt. Mindkét lánynak megvannak az előnyei / hátrányai, ám az egyik hölgy erőszakos exbarátja esetleg megkönnyíti a…..
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
katoka 2012.01.24 14:18:05
@bungics: korrekt... látom, mert te előbb megírtad, mint én. :)
katoka 2012.01.24 14:22:01
@ST83: amikor a férj bemegy előre, áll az oltárnál, majd miután elfoglalta a helyét a násznép, felcsendül az orgona és valaki vezetése által (szülő, tesó, stb.) elindulsz te, mint menyasszony befelé.... és látod, hogy leendő férjed ott vár, miközben alig bírja a sírást visszafojtani... és tudod, hogy örömében és meghatosságában könnyesek a szemei... nekem legalábbis ez a legszebb emlékem immár 15 éve... :)
katoka 2012.01.24 16:01:51
„A lány rendszeresen homlokon csókolja a kutyát és egyszer úgy tűnt, mintha szájon is csókolná, de nem néztem oda. És most smárolj a csajjal!” – a pasi hamarosan válaszút elé állítja a kedves barátnőjét, mert vagy ő, vagy a kutya, de a kettő együtt nem fér…..
katoka 2011.12.15 20:49:02
@_Ω_: rám gondoltál?
katoka 2011.12.15 21:06:19
@Zsit (nyau és rémizé): tisztában, pszichológiával foglalkozom. Ismerek kényszeres embert. Sza@r ügy. Akkor is, egy állat, az állat.
katoka 2011.12.15 21:17:09
@Zsit (nyau és rémizé): biztosan, pláne, ha egy férfi ennyire pedantéria. Bár, inkább ilyen legyen. :) De neked is igazat adok:)
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
Üdvözlöm a Praxis blog olvasóit!( a szerkesztőket is természetesen :) ) Elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy leírjam-e édesanyám esetét mások okulására és saját magam megkönnyebbülésére de ezidáig nem volt hozzá elég erőm. Mostanra így egy év távlatából…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..