Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erto Szak

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben ismerkedtem  meg a Terramagon terápiával. Több rendezvényen is részt vettem hogy minél többet tudjak meg róla. Három próba kezelés után elmúlt a térdem és derekam fájdalma! Ez meggyőzött, így márciusban megvásároltam a terméket és használom,…..
Erto Szak 2015.06.27 19:10:26
Tisztelt Hozzászólók, Fórumozók !

A pulzáló mágneses készülékek, a reumatikus és izomfájdalmak csillapításában fejthetnek ki jótékony hatást, valamint a mikrocirkulációra hathatnak (hajszálértágítás és az összetapadt vörösvértestek szétválasztása), ezen hatásai révén oxigenizálhatják a szervezetett (vörösvértest oxigénszállító kapacitása révén) és támogathatják a szervezet öngyógyító képességeit, helyreállíthatják a sejtek „normál” működését.

NEM GYÓGYÍTANAK RÁKOT, NEM CSODASZEREK !!!

1, A pulzáló mágnes készülékek, mint komplementer medicina (kiegészítő kezelés) kerülnek piacra.

2, A Magyar kórházakban több gyártmányú készülék is jelen van (Magyar, Olasz, Román, Német, Cseh) melyeket oep támogatással lehet használni kezelőorvosi (általában reumatológus vagy kardiologus)
rendelvényre. - lehet a kórházak is érdekeltek a termékbemutatókban- Valamint rengetek kozmetikus és sportoló használja szövetregeneráció támogatására.

3. az iránytű a statikus mágnesesség elvén működik, az említett készülék pedig pulzáló elektromágnes -teljesen más- az egyiket gausban a másikat mikroteslában mérik !!! nem tudjuk sem iránytűvel sem úgynevezett cell sensorral mérni a hatását, csak magnetometerrel.

4, magyarországon sok dologra NEM adnak engedélyt amire viszont nyugaton, vagy a tengeren túlon igen..

5, az eekh vitatkozik egy SGS, vagy egy TÜV tanúsítvánnyal is ... biztos okosabbak... Orvostechnikai minősítés klinikai kutatások (study) eredményeként minőségbiztosítók (SGS, Qualimed, Qualitest, Szenzor, TÜV, stb.)állítják ki. Ezen tanúsítványok alapján látja el a gyártó CE minősítéssel a terméket.

6, a gyártók a forgalmazás megkezdése előtt klinikai kutatásokat (Study) végeznek, melyben vak tesztek és placebo csoportok is vannak, a placebo hatás kizárása érdekében.

7, Oxford Medical (kft és Ltd is)... OEM termékeket gyárt melyeket a forgalmazó márkanevével lát el...
IMPULSER, BNM, CARBONLIFE, ACTIVE MAGNET...stb ezek ugyan azok a termékek...de ettől még lehetnek jók..... A jelenleg gyártott termékei kb 15-20 évvel ezelőtti fejlesztés eredményei, melyet egy másik magyar elektronikai gyártóval együttműködve fejlesztettek anno.

8, A készülékek hatékonyságát befolyásolja az előállított pulzáló elektromágneses térerő 0-100 µT (70 mikroteslától jó), a frekvencia 0-100 hz ( magas frekvencia növelheti a vérnyomást), valamint az alkalmazott jelformátum. Minél zajosabb (brummos) a jel, minél nagyobb kiszögelések vannak rajta, annál kevésbé hatékony, vagy káros is lehet.

9, A ma ismert leghatékonyabb készülékek melyek pulzáló elektromágneses alapon nyugszanak, azok továbbfejlesztett változatai, tiszta (kiszögelésektől mentes) jelformát biztosítanak magas 70+ µT teljesítményen is a Bemer impulzusterápia, valamint a Vasindux ,Vascularis Indukció Fluxus terápia. Mind a két készüléket orvosi és természetgyógyászati ajánlással lehet használni. ( DE EZ NEM A REKLÁM HELYE)

7. a termékbemutató jó dolog (megismerhetjük termék alkalmazását, tulajdonságait) de az átverés rossz !!! sajnos Magyarországon ez a kettő összemosódott... Tisztelet a kivételnek

Nem a készülék előállítása, hanem a gyártás megelőző költséges kutatások növelik a készülékek árát.
Remélem segíthettem egy pár olvasónak fórumozónak.

Tiszetelettel: Egy Szakértő