Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kóger István

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába vezetett hamar 2-0-ra a kazah bajnok a csíkszeredaiak ellen, Nagy és Novak góljával egy perc alatt kiegyenlítette a hátrányt Charles Franzen csapata a Kontinentális Kupa második napján. Mi több az első harmad vége előtt nem sokkal a magyar válogatott Sikorcin kettős előnyből…..
Kóger István 2010.10.23 21:44:24
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
Kóger István 2009.12.19 19:48:15
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
Kóger István 2009.04.10 16:44:22
@hokihari: "Ha lazsalnanak,utolso elöttiek lennenek,mint az alba volan az EBEL ben" Nagyon bízom benne, hogy valaki illegálisan használja ezt a nevet mert ez a beírás nem méltó a Hári névhez!!! Hajrá fiúk. Szorítunk a hátralévő meccsekhez. Hajrá Magyarok.
Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
Pierre Pagé, a Red Bull Salzburg hírhedt vezetőedzője ismét egy Premiere TV-közvetítés utáni értékelést tartott megfelelő fórumnak ahhoz, hogy bírálatot fogalmazzon meg. Ezúttal azonban nem az Alba Volánba rúgott bele, így a klub kínos módon hivatalos közleményben…..
Kóger István 2009.01.13 14:49:16
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a november 7. és 9. között Budapesten rendezendő olimpiai selejtezőre, jelentette az MTI.A magyar válogatott bő kerete:Kapusok: Budai, Hetényi, Szuper.Hátvédek: Ennaffati, Erdélyi, Horváth A.,…..