Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamone2345

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
Alfa egyfajta összegzést készített nekünk, amelyben saját gondolatait fogalmazza meg az itt "elhangzott" kommentek alapján és végkövetkeztetése több kérdést is felvetett, de a legérdekesebb az, hogy a biztonságért feláldozható egy-egy szabálytalan…..
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..
  Még nem találkoztam egyetlen ezredik születésnapját ünneplő vegetáriánussal, jógázóval, bicsérdistával, hosszútávfutóval, fényevővel, pedig biztosan apait-anyait beleadtak a hosszúélet-projektbe. Vélemények az azonos című cikkünkről...