Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SecuRicsi

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babits Mihály a magyar irodalom egyik legfontosabb és legnagyobb alakja. Nem véletlen, hogy az esztergomi könyvesboltunkat is éppen Róla nevezték el anno. Számomra egyébként is személyes kötődéssel bír a költészete, hiszen Ő is szerelmes volt a városba, melyben élünk. Ugyan korábban már megjelent az…..
Könyvbagoly Örök névnaptár 2017.12.11 16:09:01
Hosszú évek óta hiánycikk volt a hazai könyvpiacon egy olyan kötet, melyben az aktuális tárgyévben anyakönyveztethető keresztnevek teljes gyűjteményét tartalmazza. A Műszaki Könyvkiadó 2017-ben tető alá hozta azt a könyvet, ami minden tanácstalan, leendő szülő számára nélkülözhetetlen olvasmány. A…..
Amikor a Duff könyvet kaptam a kiadótól, már ajánlották ezt a kötetet, miszerint hamarosan megjelenik és nagyon lelkesek voltak vele kapcsolatban. Megmondom őszintén, a különböző kábítószerekkel való kapcsolatom elég furcsa. Ismerjük egymást, de nem szeretjük, talán ez a legjobb megfogalmazás. Mivel…..
Pár nap és itt a karácsony, a héten már mindenki megindul beszerezni az ajándékokat. Sokak nem szívesen mennek ilyenkor bevásárlóközpontokba, ugyanis elborzadnak a konzumidiotizmus szellemében mindenkin áttaposó tömegeken, de a jóízlésű emberre ebben az időszakban más veszély is leselkedik: azok a…..
HeroHUB MARVEL Fails TOP 10 2015.10.20 08:57:42
Van egy jó szokásom: ha valamilyen kultúr- termékről azt gondolom, hogy jó-legyen az zene, film, szórakozóhely vagy bármi más-akkor AJÁNLÓT írok róla, a szó szoros értelemben. Ellenkező esetben inkább meg szoktam tartani magamnak a véleményem, mert ugye csak pozitívan, mint az Unicum….Ezt a szép…..
Nem, nem fogunk átmenni gasztronómiai oldallá, de néhanapján azért én is beviszek egy kis tápértéket fesztiválokon, az ital mellett. Természetesen elítéljük a túlzott alkoholfogyasztást! Nos, de erről majd később. Múlt hét pénteken, sikeresen lezártnak tekintem az idei…..
Dark Cultural Mission Steampunk 2015.07.02 14:15:41
A steampunk régebben olyan dolog volt, amit ha láttunk és valaki azt mondja, hogy ez steampunk, akkor többen rávágták.  „Nahát, de én ezt ismerem, csak nem tudtam a nevét…” Ma már többé- kevésbé tisztában vagyunk a dologgal.  A gőzpunk, vagy ahogy itthon nevezik…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..
SecuRicsi 2015.06.26 08:29:59
@nyikk: A kedvedért még regisztráltam is! :)
A film címe: Ne várd a csodát! (Miracle Mile) és nem vírus van benne, hanem atomháború, amiről egy véletlenül felvett utcai telefonból értesül. :) Remélem tudtam segíteni! ;)
www.imdb.com/title/tt0097889/?ref_=nm_flmg_act_35

Amúgy ami még szerintem felférne erre a listára, az a Neon City. Láttátok?
www.imdb.com/title/tt0104981/?ref_=fn_al_tt_1
SecuRicsi 2015.06.26 12:26:28
@Dr_utcai_arcos: Csatlakozom... Ráadásul a hangulata a filmnek remekül hozza a nyomasztó érzéseket. Nem is értem, miért nem lett belőle nagyobb kultfilm...