Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judelaw

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül Budapesten is felhangzanak Sting dalainak nagyzenekari változatai. Nem csak a jól ismert best of dalok klasszikus hangszerelésű verzióit hallgathatja meg a közönség ezen a koncerten, hanem számos olyan nagyszerű dalt is, amelyet a rádiók szinte egyáltalán nem játszottak…..
Hozzávalók: 20 dkg dióbél 20 dkg méz 20 dkg liszt 20 dkg tejföl 10 dkg cukor 2 tojás 2 púpozott teáskanál sütőpor (kb 1,5 csg) 4 evőkanál narancslé 8 dkg vaj 1 csipet só Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval. A diót megpirítjuk, majd megtiszítjuk a…..
judelaw 2009.12.24 00:56:46
Nem megmondjuk mi, hogy a Depeche Mode Kelet-Európának akar nyalni? Hát dehogynem! Megérkezett az új videójuk, ami bizonyos képei alapján akár hazánkban is játszódhatna, de gyanús, hogy mégkeletebbre mentek forgatni. Még a balkán egyik szimbólumával, egy igazi Daciával is…..
A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land? Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette,…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
judelaw 2009.04.30 14:31:12
Újabb tiltólistával jelentkezett a Vatikán kultúráért felelős érseksége. A XVI. Benedek nevével fémjelzett gyűjtemény azon művészek neveit és azon műalkotások címeit tartalmazza, amelyek a katolikus egyház szerint bűnös, botrányos, illetve blaszfémikus (azaz "BBB")…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.27 09:00:00
Konfúz helyzet alakult ki az Ugly Betty körül: egyes források szerint az ABC a március 26-án sorra kerülő epizód után júniusig elküdi pihenni, és a helyén az új, In the Motherhood című sitcomot vezeti elő a Samantha Who? társaságában, megint mások szerint erről szó sincs, a…..
18 hónapos távollét után tért vissza a tévéképernyőkre Jack Bauer, az egyetlen ember, aki sikerrel veheti fel a harcot Walker köríves rúgásaival szemben, és a várakozásoknak megfelelően nyert is vasárnap este: összesen 12 millió néző látta, ahogy rendet tesz egy képzeletbeli…..
Alapvetően ellene vagyok a szigorú alapokra helyezett gyereknevelésnek, de ha a vallásosan bigott és indok nélkül kegyetlenkedő módszerek egyenes úton vezetnek az olyan filmek születéséhez, mint a Cronos, az Ördöggerinc (The Devil’s Backbone), a A Faun labirintusa, valamint a…..
Blogunk második hónapjában foglalkoztunk az ION Audio akkor frissen piacra került első mp3-képes, USB-s lemezjátszójával - a cég most bejelentette, hogy az eszközből túl vannak az egymilliomodik eladott példányon - holott, finoman szólva, nem végeztek lehengerlő…..
judelaw 2008.06.06 23:19:29
comment:com Időutazik a VIVA 2008.04.07 18:10:00
A VIVA alaposan belecsapott a retróba, rögtön tizennyolc évet ugrott vissza, a nagysikerű Beverly Hills 90210 ugyanis 1990-től futott a FOX-on. Egyébként játszották már hazánkban is többször a sorozatot, annak idején a megboldogult TV3-on is, úgyhogy többszörös a retró. Aki…..
judelaw 2008.04.08 14:35:43
Lehet itt maszatolgatni amatőr módon mindenféle samplinggal, meg hasonlító akkordokkal, ismerős énekrészletekkel, sokszor hallott hangszereléssel, ilyen-olyan elődökre hajazó klipekkel, de az igazi profik tudják, hogy mindezt minek, ha lehet igazán pofátlanul is nyúlni valamit.…..
judelaw 2008.03.14 08:52:25
Van aki ennek örül, van aki kevésbé. Én az utóbbiak közé tartozom, ezért is fogadtam mérsékelt lelkesedéssel Kylie Minogue legújabb Wow c. klipjét, amit egyébként ebben a formában nem is sugároznak Britanniában, mert a villódzás epilepsziás rohamot válthat ki. A zene…..