Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kortalan nyugalom

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván teljesen felöltözve is lehet gyakorolni. Gyerünk lányok! Évek gyakorlásával és edzésével lehet a legmagasabb szintre jutni … …bár néhány pózt már viszonylag hamar el lehet sajátítani, ai nagyon jól hat az önbizalmunkra!   A lábaid, a hátad és…..
Rúdtánc gyakorló teremben lenni sokkal inkább a Cirque du Soleil gyakorló termére hasonlít, mint egy sztriptíz klubra. Próbáld ki az akrobatikát! A foltok elég gyakran a rúdtáncosok életének részét képezik. Elég sok helyen megnyomódik a tested a rúdon töltött…..
És nemcsak a nőknek való! Sziasztok fiúk! Nem kell feltétlenül elkötelezett legyél a sport iránt ahhoz, hogy szuper lehess a fitneszben. Az is elég, ha egyszerűen jól akarod érezni magad és erősebb szeretnél lenni. És nem mindig „a szexisnek lenni”-ről…..
Bennem is téves elképzelések voltak a témával kapcsolatban. Nem kell, hogy fanatikus fittneszes legyél! Ismerkedjünk, hát ha valakinek nagyon megtetszik! Először is, nincs a rúdtánchoz ideális alkat Elég, ha elég erős felépítésed van, hajlékony vagy, és felfedezed,…..
Hát bizony. Most hallottam: - Az év elején eldöntöttem, hogy 5 kilót kell fogynom. - És ... - Jól állok. Már csak 7 van hátra! Nálad hogy áll a helyzet?..
És most az egészségről! Ez a sorozat legfontosabb része! Miért? Mert ha egészség van, minden van, ha egészség nincs, semmi sincs! 65. szokás: A felkelést követő 30 percben egyél valamit A kutatások azt mutatják, hogy ez elindítja a szervezet anyagcsere folyamatait. Ne legyen…..
Ma be is fejezzük a tanulással kapcsolatos szokásokat!   57. szokás: Húzd alá és mond ki hangosan A lényeges szavakat, vagy összefüggéseket húzd alá vagy mond ki hangosan, így könnyebb  a megjegyzés. 58. szokás: Írjál rímeket vagy dalt Ezt az esetek többségében nem…..
Holtig, de nem mindegy, hogy milyen módon! Ezek a szokások a tanulás tárgyától függetlenül megnövelik a tanulás hatékonyságát, mind a megtanulás, mind a beszámolás időszakában. 49. szokás: Először gyorsan olvasd át, aztán ismét a részletekért Természetes törekvésünk,…..
Folytassuk az alvással kapcsolatosan javasolt szokásokat: 40. szokás: Rutinból végezhető dolgokat csináljunk A rutinból végezhető dolgok - kézi munka, tisztálkodás, ... - felszabadítja a gondolkodást, megszünteti a stresszt és könnyebbé teszi az elalvást. 41. szokás: alakíts…..
Három sikerrel kapcsolatos szokás után az alvásé lesz a sor! 30. szokás: Egy időbe egy területre fókuszálj! Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek elkövethetnek, ha egyszerre egynél több célt tűznek ki maguk elé. Mindnyájan azt akarjuk hinni magunkról, hogy egyszerre mindenre…..
23. szokás: Élvezd az utazást Boldoggá a siker felé vezető út tesz, nem maga a siker. A siker általában egy rövid idő! Az út teheti boldoggá a mindennapjaidat! 24. szokás: találj felelősségi partnereket Ha valaki rajtad kívül is tudja, hogy mi a célod, nagyobb…..
17. szokás: Találd meg a vágyad Nagyon gyakran választunk olyan célokat, amiket valaki más "javasol" nekünk: lehet, hogy a férjed azt gondolja, hogy vékonyabbnak kéne lenned? Találd meg azokat a belső célokat, amik valóban inspirálnak, valóban mozgósítanak! 18. szokás: legyenek…..
Mára még maradt 6 munkával kapcsolatban ajánlott jó szokás. 11. szokás: tegyél róla, hogy észrevegyenek Ezzel a kifelé nyitott embereknek nincs gondja, de sokan csendesek, teszik a dolgukat, és azt veszik észre, hogy a jutalomosztáskor elfeledkeznek róluk. Tegyél róla, hogy…..
5. szokás: Tartsd fenn a hálózatod Függetlenül attól, hogy szereted-e a mostani munkádat vagy sem, tartsd fenn a barátaidból álló hálózatot. Ha valami történik lesz kihez fordulni: tudsz egy jó lehetőség? 6. szokás: Játssz az erősségeidre Mindenkinek megvannak a saját…..
Maradjunk még egy kicsit a munkánál! 3. szokás: Versenyezz magaddal Könnyű belesüllyedni a monotonitásba, magam is tapasztaltam. Oszt a munkaidőt több részre (30 perc és 1 óra között), és rendezz versenyt magaddal: az előző időszak teljesítményét túl tudom-e…..
A statisztikusok szerint egy átlagos alkalmazott 7,6 órát dolgozik naponta (Kevésnek tűnik? Az átlagban benne vannak a részmunkaidősek is!) a pihenésre kevesebb, mint 5 óra jut. Ha a munka minden energiádat elveszi, akkor hiába hívnak a haverok, hiába hív a gyereked játszani, azt a…..
77 szokást ígértem. Ez sok. Annyira sok, hogy célszerű 5 csoportba osztani őket: - munka- siker- alvás- tanulás- egészség Neked vannak más csoportjaid?  ..
Kellenek a jó szokások. Ahhoz, hogy elérhessük a kortalan nyugalom kellemes állapotát nyugodtak kell lennünk. Ehhez nagy segítséget jelentenek a jó szokások. Sokan - mint én magam is korábban - elhanyagolják a mindennapi szokások jelentőségét. Valóban nem meghatározó, hogy ma mit reggeliztél.…..
Nem régen volt október 1. Ez azt is jelenti, hogy nem régen volt az idősek világnapja. Többen mondták, hogy nekik legalább egy jó napjuk lenne, már az is jó lenne, de én természetesen nem osztom ezt a véleményt. Miért? Mert nekem minden napom jó. Valóban! A maga módján! Az…..
Jó alaposan körülnéztem magam körül. Bizony azt láttam, hogy erre az évre vége a nyárnak. Pedig milyen szép is volt (mint például ez a kép, amit a neten találtam nektek!) A nyárnak vége, kezdődik egy új tanév. Van, aki örül neki (például én), van, aki…..
A lista még nem fogyott el. Miért is jobb korosabbnak lenni: 1. A továbbiakban nem kell aggódnod, hogy eltévedsz vezetés közben. Egy áldás, hogy már nem vezethetsz. 2. Nem kell olyan hülyeségeket megtenned, amiket fiatalon megtettél. 3. Gyakrabban járhatod a saját utadat. 4.…..
Miért is jobb korosabbnak lenni? Néhány szempont, amire lehet, hogy már gondoltál, lehet, hogy még nem: 1. Meg van már a józan eszed, nem csinálsz akkora hülyeségeket 2. Az unokák! Élvezheted a társaságukat, elronthatod őket ... és ... hazaküldheted őket! 3. Nagyobb a…..
Szerintem a két legfontosabb dolog az egészség és a humorérzék.   Összegyűjtöttem néhány dolgot, hogy miért jobb korosabbnak lenni: 1. Nem kell mindennap dolgozni járnod. 2. Elfelejtheted az ébresztőórát. 3. Kihasználhatod a korodat, mint kifogást, hogy kitérj olyan feladat…..
Olvastam egy érdekes javaslatot, amivel el lehet jutni az anyagi szabadsághoz: 25 éven keresztül minden hónapban tegyük félre a havi jövedelmünkből 50.000 Ft-ot és már kész is! Az ötlet alapvetően jó, csak felvetett bennem néhány kérdést. Mi van azokkal, akik nem 25 évesek,…..
Sokan elmondták már, hogy van egy álmuk. Sokaknak meg is valósult, sokan élhettek a saját maguk által létrehozott álom világban. Nekem is van egy álmom: miért ne élhetnél Te is nyugalomban, egészségben az életed hátralévő részében? Miért ne Te élnél így? Ki érdemelné meg…..