Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karl F.Tietze

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kvótaszavazás ellenzőinek fő érve, hogy ez a szavazás csak a kormány önző érdekeit szolgálja, álságos, politikai haszonszerzés a célja, ezért vagy távolmaradásra, vagy igennel történő szavazásra, vagy érvénytelen szavazatra buzdítanak. De valóban a kormány teljesítményéről szól a szavazás, vagy ez…..
Alig kortyantok egyet a feketéből, a zacc menten megakad a torkomon, mialatt a törzsközönség jólértesült tagját hallgatom. -...elmondom, hogy megy ez. Nem kell ide Nokiás doboz, semmilyen doboz nem kell, ezek elavult technikák. Egyszerű a dolog. Meginvitálnak egy meghívásos póker versenyre, ahol…..
Nem újkeletű megfigyelés, hogy bizonyos ételek és növények serkentik, vagy felkeltik a másik nem iránti vágyat. Néha tudatosan, néha csak boszorkányos ráérzéssel olyan ételeket kínálunk szívünk választottjának, amelyek nemcsak főzőtudományunkat dicsérik, hanem serkentik a választottunk vágyát…..
A D-vitamin hiány Magyarországon komoly egészségügyi probléma, főleg ilyenkor a tél végén, amikor pedig a legnagyobb szükségünk lenne az ennek a csodálatos anyagnak köszönhető áldásos immunvédekezésre. A lakosság 70%-a novembertől márciusig a szükséges D-vitamin mennyiségnek alig 2-4%-ához jut…..
Az L-lizint tartalmazó készítmények számos ellenőrzött kísérlet által bizonyítottan „herpesz-stop” hatásúak, azaz abban a fázisban állítják meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g L-lizin bevételével az égető érzés perceken belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra (napi 3-6 g…..
Első lépésben érdemes talán tisztázni az alapfogalmakat! Röviden megfogalmazva is igen lényeges a különbség e kettő között, ugyanis míg a napelem villamos energiát, a napkollektor pedig meleg vizet használ a működéséhez, melyet ugye, akkor tud megtenni, ha ténylegesen, több órán keresztül süt a…..
XBody Eger Lehetsz akár nő, akár férfi, Te is biztosan azt szeretnéd, ha jó alakod lenne. Persze ámíthatod magad azzal, hogy aki szeret az úgy is elfogad olyannak amilyen vagy, de lelked mélyén Te is tudod, hogy ez nem igaz! Tudod és érzed belül, hogy szeretnél pár kilóval könnyebb lenni és…..
Az ajándékozás örök dilemmája, hogy kinek, mit tudunk olyat ajándékozni, ami nem elcsépelt, nem csak az adás szertartását oldja meg, de kifejezi a megajándékozott iránti tiszteletünket, szeretetünket is. Különösen hölgyek esetében az egyik legfontosabb motiváció a szépség megőrzése, amely így…..
Az egyre jobban közeledő hidegek és azon belül is a fagyok és hó közeledtével már nem lehet kikerülni annak a kérdését, hogy milyen fűtési módszerrel fogjuk tudni a legjobban és leggazdaságosabban felmelegíteni szobáinkat vagy az egész lakásunkat.   Ha már van egy állandó fűtési szokásunk, akkor…..
Tudta, hogy a Bükkben igazi aranyhalat is lehet fogni? Nem is akármilyen különlegességről van szó, mert az aranypisztráng nem csak ritka jószág, de különösen finom is. Mi lehet e nemes hal titka, ami miatt mindig szívesen zarándokolunk el a Bükkbe? Kell-e tartani a szlovák, vagy…..
   Számomra egyaránt kedves barátok rekedtek az elmúlt napokban egy képzeletbeli NATO szabvány kerítés két oldalán menekült ügyben, ezért megpróbálok egy kis ajtót nyitni közöttük. Elképzelésem szerint a kulcs a kölcsönös értés, a jóindulat, és a naivitás elvetése…..
Gondolták volna, hogy Magyarország a különleges földalatti értékek egyik legjobb lelőhelye a világon? Mielőtt azonban bárki nekirohanna bányafelszerelést vásárolni, olyan különleges értékekről fogunk mesélni, amelyek a gyémánthoz hasonlóan kivételesen drága és ritka…..