Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evicska

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílik a Draper ház ajtaja: Bobbi és Sally jönnek ki rajta, utánuk Gene pár telefonkönyvvel. Gene autójában vagyunk, ahol az a meglepő, hogy a vezetőülésnél nem Gene, hanem Sally ül, felpolcolva a könyvekkel. Gene lába a pedálon, közben a háztetőket kritizálja. Elegáns…..
evicska 2010.03.22 14:39:13
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
A Sterling Cooper-nél javában tart az Ann-Margaret hasonmások válogatása. Egy elég üresfejűnek tűnő csaj a testi adottságain felül igyekszik klasszikus drámák említésével is domborítani, amelyekben aprócska szerepeket kapott. Peggy el is zavarná, de Harry arra kéri, hogy…..
evicska 2010.03.02 15:45:37
@wizdog: Ugye? Na, mindegy, de az biztos, hogy nem ez a házasság volt Joannie legjobb ötlete. De vajon miért nem akarta Roger-t? Szerintem ha Jane-ért elhagyta a feleségét, Joan-ért százszor inkább megtette volna.
A tárgyalóban Harry, Ken, Sal és Peggy Ann-Margaretet nézik, aki a „Bye-bye-birdie”-t énekli. A Pepsi, a cég leendő ügyfele, egy diétás kólát akar bevezetni, és ehhez szeretnék, hogy egy nő a dal hangulatában epekedjen a Patio kóláért. Peggy egyből a magáénak érzi…..
evicska 2010.02.23 12:17:53
@foxglove: Köszi, h megértesz. :)) Én szintén érdeklődéssel figyeltem a 3. évadban Peggy-t is, de sajna minden egyes alkalommal csak nőtt az ellenszenvem iránta, míg a többi női karakter meg tele volt meglepetéssel. De ez szubjektív, hiszen másnak meg Betty hűvösségétől és szenvedésétől áll fel a szőr a hátán.
Remélem, h lesz 4. széria is!!! Erről tudtok valamit? Furcsa, hogy csak 13 részből áll egy MM évad.
evicska 2010.02.24 10:26:06
@wizdog: Éljen éljen éljeeeen!!!!!
1963. Éjszaka. Don tejet forral, és ahogy felpillant, ismét a múltban van, pontosabban a múlt van ővele. A konyhában egy ágyon egy nő fekszik, a bábaasszony egy letakart lavórban egy halva született kislányt készül elvinni. „Már megint megöltél egyet?” – förmed…..
Egy szállodai szobában vagyunk: Don itt dekkol, mióta Betty nem engedi haza. Az ajtó előtt, ott várja a kisuvickolt cipője és a reggeli lap, benne egy borzalmas hírrel: meghalt Marilyn Monroe. Otthon, Betty teljese zombi állapotban ül az ágy szélén, majd némán figyeli a…..
Bree szeret jó emberként magára gondolni, de amikor az Andrew-féle ügyvéd tájékoztatja, hogy válása esetén a cége fele - sajnos-sajnos, nincs mit tenni - Orsont illeti, rájön, hogy még jobban szeret gazdag emberként gondolni magára, aminke az elintézéséhez nyilvánvalóan nem…..
Minden olvasómnak köszönöm a türelmet a kimaradásért. innentől minden megy tovább a régiben! Meglepő befejezéssel zártuk az előző epizódot. Vajon sikerült-e megoldani valamit is Donnak és Bettynek? Úgy tűnik, nem: Betty a lovardában hajszolja túl a lovát és saját magát.…..
evicska 2009.11.30 15:16:11
@wizdog: Félreértés ne essék, Don nagyon izgalmas figura! Szerencse, h iylen színészt találtak. Állandóan olvadozom a képernyő előtt, mert annyira férfias, erős, jóképű - aztán a következő lépésénél meg legszívesebben képen törölném, pláne, hogy egy szemét szoknyapecér!
Az a jó, h a sorozat tele van ellentmondásos, furcsa, de életszerű karakterekkel. Láthatjuk az örökké tökéletes kirakatot, de azt is, ami mögötte van.
Mary-Alice hangja helyett Edie szarkasztikus monológját halljuk a bevezető képsorok alatt. A rutinos nézőknek már ekkor nincs kétsége az áramütéses sztori végkifejlete felől. És valóban: Edie Brittnek ezúttal tényleg annyi. Hősnőnk mindig is kemény csaj volt, ezúttal sem…..
Don egy Cadillac szalonban áll. A kereskedő igyekszik minden trükköt bevetni, hogy rávegye a vásárlásra. Közben átnyújt egy névjegyet, ami után Don is kénytelen felfedni a kilétét: valakit, aki a reklámszakmában dolgozik, nehéz rábeszélni akármire. A pasi gyorsan kapcsol: ezt…..
Gabrielle cefet rossz hangulatban indul hátbaszúrt Bradley temetésére. A fekete sápasztja, a gyászoló rokonság idegesíti, a liliomok meg egyfolytában csavarják az orrát, és nincs ember, akinek ez jól állna. Ráadásul a halott ugye utolsó találkozásukkor kirúgta Carlost, ami miatt…..
evicska 2009.11.06 10:45:49
Eheti epizódunk a hit ereje, valamint az élet, a világmindenség, meg minden nagy kérdései köré szerveződik, ehhez idomul a narráció is, ami ezúttal Meredith helyett Dr. Bailey szájából hangzik el (hacsak nem a szinkronrendező követett el valami óriási baklövést). A szokásos…..
Ismét öltözködős montázzsal nyitunk: elsőként Betty (az a test!), majd Joan (az a haj!) és végül… Peggy! (Hűha… tényleg jól néz ki. Úgy tűnik, Bobbie jótanácsa tényleg hatott.) Az iroda szinte teljes férfigárdája (Fred, Ken, Sal, Roger, Duck) Don-nál a konkurens…..
Senki sem emlékszik már mi volt a 10. részben, de van róla  hogyvolt, úgyhogy itt most nem pazarlok rá szót. Az egyetlen igazán lényeges momentum az volt, hogy Pratt koppant egyet, mert a szőke dokinőt nevezték ki főnöknek helyette. Neelánál kezdünk, reggel van, unokatestvér…..
evicska 2009.10.28 09:48:58
@piszy: pontosan így volt. végül weaver visszavette, de jeanie egy idő után mondta, h nagyon boldog a férjével meg a picivel a gondok ellenére is, úgyhogy csak velük akar foglalkozni, ezért lelépett.
Pete zavartan álldogál egy orvosi rendelőben, vele van Trudy is: egy szülészorvosnál vannak. Trudy lelkes, egy barátnője ajánlotta, mivel állítólag sikeres volt, de az orvos kijelenti, hogy ez nem rajta múlik. Don együtt érkezik Freddy Rumsennel az irodába, ahol női visítozásra…..
evicska 2009.10.23 11:25:09
@wizdog: már hogyne olvasnám!!! pont úgy várom, m a péntek estét. :)
ja, még annyi, h valamelyik előző összefoglalóban írtad, h sal otthon ül a feleségével és nézik a tévét. ő mikor nősült meg? mert pete legénybúcsúján még azt mondja, h nőtlen.
MJ egy hányós vírussal köszönti Susan első munkanapját. A dolgozó nő fölmarkolja a beteget és egy plüssmajom kíséretében apára testálja. Csakhogy apa épp randira készül egy csőtöréssel, melynek kapcsán plüssállat-adogató koreográfiával színesített vita bontakozik ki a…..
A sorozat jubileumi 100. része, de nem vesztett sokat, aki nem látta. Flashbackekre épülő epizódot rittyentettek ugyanis a készítők az évad történéseitől teljesen független sztorival, mindössze két igazán vicces jelenetettel, viszont elképesztő mennyiségű sziruppal. A rész…..
Jöjjön a második epizód, amelyben a fő hangsúly azon van, hogy próbálnak meg bizonyos szereplők megfelelni a külső elvárásoknak, illetve a róluk kialakult képnek. Pete és Hildy megérkeznek Paul Kinsey bulijára, a nő egy burkoltan rasszista megjegyzéssel indít: „Semmi bajom…..
evicska 2009.10.02 14:46:05
@wizdog: Természetesen. Mindig ugyanúgy várom, m a péntek estét.
1961- Újabb twistsláger, újból táncba hív a sorozat. Mindenki lázasan készülődik a munkába,(hova máshova?): Joannel kezdünk, aki természetesen ismét dögös, de nem marad el mögötte az ismét visszasoványodott Peggy sem, akinek az éledező nőiessége nagy hangsúlyt kap az évad…..
Dave bánatosan kullog bele az éjszakába. Szomorúan konstatálja, hogy az Edie-vel való szakítás nemcsak a házasságának, de az alaposan kitervelt bosszújának a végét is jelenti. Mit ad isten, épp belefut a kukái körül sertepertélő Mike-ba. Delfino mély együttérzéssel hallgatja…..
Csillagidő 41461.2. A Relva VII. körül kering a hajó, amely Wesley Crushert hozta ide, hogy részt vehessen a Csillagflotta felvételi vizsgáján. Most szorítani kell, mert akkor a tanulmányai miatt nem tudna tovább az Enterprise-on okoskodni. Mielőtt elindulna a megmérettetésre összefut…..
Christian szenved, egyrészt azért, hogy nem eheti meg a hűtőben figyelő csokitortát, meg azért is, mert Seannal legutóbb kicsit bénán váltak el. Sean most próbál tőle bocsánatot kérni, mert ő meg a kicsit túlmozgásos alfele miatt szenved. Azaz nem volt elég neki egyszer megcsalni…..
Szolg.közl: elnézést kérek a rendszer nélküli hogyvoltokért, konstans időhiányban szenvedek. Mostantól kezdve igyekszem tartani a tempót. Köszi a megértést.Sztriptízbárban kezdünk, Christian egy Blue Mondae művésznevű táncosnővel ismerkedik. Oké, inkább csak nézi, hogy a…..
Csillagidő: 41636.9. Egy Odin nevű, hét éve eltűnt Föderációs szállítóhajót meteorzápor pusztított el, de vizsgálatok kiderítették, hogy három mentőkabin hiányzik és elképzelhető, hogy vannak túlélők. Ezért tart most az Enterprise a legközelebbi lakható bolygó, az Angel…..
Csillagidő: 41294.5. Örvendezzünk, mert az előző rész után most egy igazi Deanna centrikus rész következik. Na, jó, én örülök neki, de meg kell mondanom, hogy sajnos ez minden pozitívuma ennek a résznek. Pihenni érkezik a legénység a Beta Cassius nevű bolygóra, mely a legendák…..