Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gillian B. Face

63 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vekerdy Tamás, magyar pszichológus és író Tudjuk, hogy a gyerekek kiszívják a vérünket, rágják a húsunkat. Ez így van, ezért meg kell néha szabadulni tőlük. Időként kell, hogy anya is szabadon lélegezzen, elmenjen a férjével vacsorázni, moziba, hogy aztán a gyerek újra egy pihentebb, rághatóbb anyát…..
  Senecio, bohóc, akinek gömb feje kockás, ovális az arca. Gondolkodóba ejtŐ. Száját valami összehúzza, talán az aggodalom. Szögletes, torzult, pici, álló nyolcas az ajka. Megkapó minden kis és nagy, aszimmetriája. Vagy lehet, csak citromra gondol. Az is lehet, hogy az I. világháborúra. Utóbbit…..
Volt egy pillanat 2019.11.29 02:37:13
Volt egy pillanat Mag(hi)ány 2019.08.19 10:20:41
a Le ány mag nyal! Nyögném a rettentően eredeti … olvadnak jéghegyek vanília végletek négy gombóc fagyi mi ez? mű ez? mi űz. magamban elnyalom se tölcsér se majom nem marad utánam csak két írmagom utánam a mag(hi)ány és a tengerszint emelkedés mag(ahi)ány (zik) nek m Mag Ányos a…..
Volt egy pillanat G-mailes, E.T.-s 2019.07.26 13:17:16
Talihó! Nem lettem szomorú. Sőt, jól esett, hogy megosztottad velem őket. Legközelebb majd beszéljünk is róluk! Ez a kettő tetszett: Ha megkérdeznétek Ne gondolj most semmi másra(Időtlen c. bejegyzésben) Várom a többit! Puszi: ET 2014.12.5.  * Ezek tetszenek: Kapcsolatunkkal, megfertőztük egy…..
 Gill Oké meg vagy! megvagy egybe   Médi Hogy telt az éjszaka?   Gill Jól! Nem repdesett a szívem, és végig aludtam, de nem volt kedvem felkelni!   Médi Miért nem cseréled le a fotódat?   Gill Mert a lányomék még nem küldték el!   Médi A helyi falugazdától alkalomadtán…..
Satyrblog Verstani elnevezések 2018.07.03 13:45:37
A Dokk.hu portálra való belépésem alkalmával, amikor az első versemet beküldtem, lehetőséget kaptam egy rövid bemutatkozásra. Nem éltem vissza vele, mindössze ennyit írtam: „A múlt ásatag kövületeként a verseimet ritmussal, rímmel, lineáris történéssel, esetenként humorral, csattanóval rontom el.…..
                           (Bukowski átirat) a szerelem egy olyan üzenetami rövid idő múlvamegsemmisíti önmagát a szerelem 36 órán át vajúdó nő a szerelem az utolsó korty levegőmielőtt elnyelnek a mélyvizek a szerelem A Legyek Ura tűz-oltalom a szerelem a szerelem kék felhőkendőami eltakarja a…..
Gillian B. Face 2018.06.28 09:48:33
Volt egy pillanat Döntés után 2018.04.24 14:06:58
�                       Elkapott az örvény. Este azzal feküdtem le, hogy visszalépek. Megnyugodtam. Így aludtam el. Megálmodtam a gondolat torzulását. Most, szemem nyitva, előre nézek. Könnyű léptekkel, mintha vízen (járnék).  ..
LASSAN ÖSSZEÁLL A KÉP Az illumináti leleplezése Kezdjük mindjárt az elején a fogalom tisztázásával. Mi is az illumináti? A nagyvilágban — köztük Magyarországon is — nagyon sokan nem hallottak erről a szóról, nem tudják, mit jelenthez ez. Talán valamilyen szervezet, vagy társaság? Hol, hogyan,…..
  megdugott egy huszonnyolc éves fiú nem egyszer azt kérte két-három órát töltsek el vele kedvesen kért megtettem eljött hozzám sötétedés után titokban mikor megfogtam a kezét éreztem izzad a tenyere ebbe semmi különös nem volt a férjemé is izzadt annak idején azt mondják mind…..
Második beszélgetés   Kérdező: honnan tudod, hogy a te vérvonalad érdemes a vezető szerepre, és mindenki más rászolgált arra, hogy kövessen? A vagyon és a hatalom öngerjesztő jellegű, ezért az a véleményem, hogy a te vérvonalad csupán azért birtokolja a legeslegbefolyásosabb pozíciókat, mert…..
Volt egy pillanat Nagyképű 2017.09.09 10:11:03
Csevegjünk a Hangoutsban! A • nov. 17. 15:47   Elfogadtam a megkeresésed. Ha fenn leszel ismét látni foglak és írok. De te is írj nekem. nov. 17. 20:01 No, hát szervusz, drága Ildikó! Már benéztem a facebook-ra is, hagytam üzeneteket. De persze ott sem voltál. Várom a felbukkanásodat.   Itt…..
Volt egy pillanat 2017.09.04 00:20:12
Volt egy pillanat vigyázat bohóc 2017.08.19 11:09:59
lesznek még napok, hetek és…évekórák, vad percek,pillanatoklesznek még kéjek, örömök, félszek… … igen nagyok De csak nevetek, vicsorgok érted, nem siratok. Testemen pókfonat, alatta, lassan kiszáradok.Elmém rugója fárad, utálom bekeni,  emlékek, napfonatok. Édes olajod konzervál engem, a festék…..
Volt egy pillanat Rövid póráz 2017.08.17 20:28:46
     Fél 8-kor keltem. Megittam a tegnapi maradék kávét – pfuj -, és nem kapcsoltam be a gépet, csak írtam, csak írtam az iPodomba, ami eszembe jutott.  De lehet, a hétköznapjaimból is vasárnapot csinálok, s délig írok, olvasok, írok, olvasok, míg testileg, lelkileg, szellemileg ki nem dőlők, vagy…..
I.Zsebem nem üres, benne tapasztalás hemzseg.Ki vagyok tömve élményekkel. A bőröm alatt feldolgozatlanságok rühe,szétrepeszt, viszket, hámlok. Tíz tollheggyel kaparom az irhám,így jussak el az elevenig!II.Zsebem üres lenne, ha benne tapasztalás nem hemzsegne.Kitömött bőröm alatt feldolgozatlanságok…..
Volt egy pillanat Sírvers 2017.08.15 20:22:22
Azt mondtam szeretlek. Így is volt. De szeretet, csak jelenben tud élni. A múlt szeretete halott. Mellé temettem magam, elhagyva téged. Mint rossz szellem kísértenélek, de nem hagyod.    Messzitávol, 2016.08.05.  ..
Volt egy pillanat Lábunk nyoma 2017.08.13 21:43:39
Minden megfogalmazás,mely életedből részlet,mint lábad nyomát leteszed,épp úgy halad lépted.Kínok, szitkok, szégyenek,gúzsba kötik élted,rejtegetni kényszered,titkos kerítésed.A teljes kitárulkozás,célponttá tesz téged,de bátorságban halni meg,ez lesz dicsőséged.   2016. Márc.22.  ..
Volt egy pillanat Most már 2017.08.10 21:17:09
         Most már reggel sírok, nem este. Egy ideje alig várom, hogy eljöjjön a reggel. Régen ez nem így volt! Már nem menekülök annyira az élettől! Régen nem értettem, mi a sors? Úgy éreztem, én alakítom az életem, s a sorsom, meghajlik előttem. Most én hajlok meg a sorsom előtt.…..
Volt egy pillanat Ne hidd 2017.07.28 11:36:15
     Ne hidd, hogy nem szeretlek! S hogy azt jelenti - elmúlt, mert nem kereslek! Reggelente, ébredés után, a múltat s szerelmem emlékét idézve, újra és újra állítom helyre szívemben a rendet, hogy Te, magadat keresve - egyszer, megtaláld benne helyedet a jelenbe.        ..
Volt egy pillanat Önemlékezés 2017.04.24 21:01:03
  Először megszegtem a kitűzött időt, a fiam ecetes, fejes salátája miatt, kb. 10-15 percel. Aztán a gépezés félidejében akkora álmosság tört rám - pedig aludtam egyszer -, hogy inkább lefeküdtem, s összevontam 1,5 órát alvásra. Aztán, csörgésre, álomból ébredtem, s már nem az voltam, aki elaludt.…..
Volt egy pillanat Napi vers 2017.02.03 14:55:26
/Engedd feljönni a(z) (s)írást!, hadd folyjon a könnyed!/Tegnap együtt voltunk megint,hiába ültem egyedül a padon.Meglepődtem, mennyirefáj még árulásom.Oly eleven az érzés,idő nem fog rajta.Feltört belőlem a sírás,ha tudnád, nem örülnél.Megsemmisíti jelenem,nem is! Átlyukasztja,mint féreglyuk a…..
  "Érzem, hallom a FARKASOK üvöltését, hívását! Nem volt sikeres, hát abba hagytam a magam domesztikálását. Így, még inkább megnőtt az ereje a magával ragadó erőnek. Választanom kellett, kalász leszek e csupán, vagy a kaszások szolgálatába állok, segítőnek. magam is felkészülni a "nagy…..