Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raas.me

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
raas.me Neked is van egy négered 2015.08.02 12:05:48
A menekültkérdés messze nem olyan egyszerű, hogy kerítésépítésre és visszatoloncolásra, vagy épp minél több érkező befogadására, integrálására lehetne redukálni. Ez az egész ügy korántsem újkeletű. Többszáz éve kezdődött. Ha rendezni szeretnénk, akkor a teljes…..
Nem túl forró nyár, meleg ügyek: a homofóbia elleni világnappal kapcsolatos kérdésre adott kormányfői válasz, az ír népszavazás és az amerikai Legfelsőbb Bíróság múlt heti döntése nyomán Magyarországon is állandóan felszínen tartott téma lett a melegházasság. S pont az…..
Összeszedtem a legfontosabb okokat, ki-ki ítélje meg, az ő esetében mennyire játszanak szerepet az itt felsoroltak. A magánéleti kapcsolat az egyén belső fejlődésének legkézzelfoghatóbb indikátora. Van, akinek szinte mindig olajozottan működik az együttélés, kapcsolódás,…..
Érezted már ezt? Mert akkor ez az írás alighanem neked (is) szól. Legalábbis ha szeretnéd egy kicsit jobban érezni magadat, akkor is, ha látszólag semmi okod nem lenne rá. Az elmúlt években rengeteg beszélgetést folytattam szociálisan érzékeny, nemegyszer tényleg intelligens…..
Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy mit csináljanak egy szakítás után. Hogyan lehet megúszni a fájdalmat? Mit tegyen, hogy gyorsan tovább tudjon lépni. A párkapcsolatok terén nem hiszik a kutyaharapást szőrével módszerben. Éld meg a fájdalmadat, mert még mindig ez az…..
raas.me 2015.06.25 12:03:27
A fájdalom is csak egy a sok érzés közül. Okozhatja sokminden: tehetetlenség, kilátástalanság, félelem. Igazából - ahogy a bejegyzés is kiemeli - csak arra kell vigyázni, hogy ne tagadjuk meg. Az érzések fel- és elismerése közelebb vezet bennünket önmagunkhoz, isteni mivoltunkhoz. Ahogy könyvemben, a Csípd el az elmét! eKönyvben is írom: raas.me/termek/csipd-el-az-elmet-ekonyv/

Az önismeret nem hogy nem nagy kunszt, de egyenesen könnyű és szórakoztató tevékenység. Segítségével nem menekülünk többé a kellemetlen érzések elől. És ez nagyon fontos. Mert egy érzés létét elismerni gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy az abból fakadó problémánkat meg is oldottuk...
Egy hely, ahol a környezetünk – és benne a civilizációnk – állapotával és jövőjével kapcsolatos félelmeinknek adhatunk hangot, bátorítást és konstruktív válaszokat keresve. Tavasszal egy egész napos mélyökológia műhelyfoglalkozáson jártam. A Work that Reconnects…..
A Microsoft online kommunikációs hálózata sok csalónak biztosít játszóteret, beleértve olyan nőket is, akik némi udvarlással elérik a férfiaknál, hogy vetkőzzenek nekik a kamera előtt, majd azzal zsarolják meg őket, hogy nyilvánosan megosztják a kompromittáló képeket.   Az…..