Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almaida

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Agnelli bírósági ügyében ma döntés születhet, miután állítólag az elnök is szerepet vállalt Juventus-bérletek szervezett bűnözésben érintetteknek való értékesítésében. A döntés ma lesz hallható az FIGC bíróságán Rómában, az ügyész két és fél évre…..
almaida 2017.09.25 18:01:35
@GabeTR: @babo0410: Ne keverjétek bele a többi Serie A csapatot a szeretett clubunk mocskos kis ügyeibe, mert még a végén ráverik Agnellire, hogy veletek is kapcsolatban áll, és rajtatok és a fórumon keresztül akarja besározni a többi csapatot, aztán zárt kapus szezonunk lesz.

A viccet félretéve ez a vádaskodás egyre szánalmasabb lesz és az a szomorú, ha ennek a vádnak nem lesz Agnellire nézve semmi komolyabb hozadéka, akkor pár hónap múlva valami mással rukkolnak elő.
A Juventus tavalyi sikereinek kulcsfigurája, Carlos Tévez kurtán-furcsán távozott, s hazatért egykori együtteséhez, a Boca Juniorshoz. Az argentin klasszis most az Instagram segítségével búcsúzott el a zebramezes csapattól és a torinói szurkolóktól. "Egy új fejezet kezdődik, s…..