Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tízmiIIió zsiráf nem tévedhet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt állítja legalább is a Jutarnji List horvát napilap, amelynek hétvégi száma Toroczkai Lászlóval és ezzel az állítással a címlapján jelent meg. A lap felidézi újságíróinak februári látogatását Ásotthalmon, ahol Toroczkai először beszélt a horvátoknak a fal/kerítés…..
tízmiIIió zsiráf nem tévedhet 2015.06.24 15:18:01
@s:

"Európa nem kis részben felelős az ottani helyzetért. Magyarország pedig Európa része, amennyiben jól vagyok informálva."

Baromságot beszélsz.

Tegyük fel, egy faluban élsz. Ugyanabban a faluban él egy "vasazó" família is.

Ez a família egyik éjjel betör az egyik gazda telepére, és elvisz mindent, ami fémből van. A betörőket elkapják.

Felelősségre vonhat téged a bíróság, olyan alapon, hogy te is annak a falunak a lakója vagy, így BŰNRÉSZES is vagy, hiszen mondjuk egy falugyűlésen lebeszélhetted volna a tolvajokat a lopásról?

Na és a kártérítésben milyen arányban leszel érintett?

-

És akkor most magyarázd el:

- Milyen arányban vett részt Magyarország az USA "demokrácia-terjesztésében"?

- Milyen arányban részesült Magyarország azokból a javakből (föld, ásványkincsek) amikre az USA és barátai rátették a kezüket azokban az országokban, ahonnan jönnek a migránsok?

- Milyen arányban részesült Magyarország abból a haszonból, ami abból származott, hogy az USA-hoz köthető multicégek fillérekért dolgoztatják a pakikat és társaikat, majd többszáz százalékos haszonnal adják tovább Nyugaton a fillérekért előállított javakat?

- Milyen arányban támogatja Magyarország azokat a terrorista csoportokat, amelyeket az USA és Iztael fegyverekekl, pénzzel, orvosi ellátással támogat?

Nos?

Milyen arányban vagyunk felelősek mi, magyarok azért, ami miatt a sokmilliós bevándorlói hullám elindult?

Mert a magyarokon pontosan abban a mértékben lehet követelni, hogy takarítsák a szart, amilyen mértékben felelősek azért, hogy a szar oda lett hordva, ahova.