Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tízmillió zsiráf nem tévedhet

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.08.01 14:30:04
@Érvsebész:

Na, a következő lépés akkor az lenne, hogy azon gondolkozz, miért NEM állnak ki teljes mellszélességgel a "rászorulók" segítésében a magyarországi iszlám közösségek?

Náluk jobban senki nem ismeri akokat, akik ideözönlenek.

Talán éppen ezért nem támogatják őket, mert a magyar iszlám közösségeknél senki nem tudja jobban, hogy kik ezek? Hogy nem érdemesek a támogatásra?
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.08.01 14:50:42
@a 17 éves Parker Schnabel:

"mert a Református egyház, az befogad és integrál menekülteket."

Hazudsz.

A refik csak azt integrálhatják, akik ELŐTTE az államtól menekültstátuszt kaptak.

Tehát nem úgy, hogy kimennek a pályaudvarra, és ott toboroznak.

A Magyarországot ellepő migráns csürhe 95%-a viszont NEM fog menekült státuszt kapni, se nálunk, se máshol az EU-ban, úgyhogy kár beléjük a kormánybukattó libsi képmutatás.

Nem is értem, hogyan képzelheti valaki, hogy ezt a milliós létszámú iskolázatlan tömeget képes lenne felszívni az EU gazdasága - vagy eltartani segélyekkel az EU-s adófizetők.
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.08.01 15:37:30
@a 17 éves Parker Schnabel:

A kerítés csak az első lépés.

Arra kell, hogy abban a pillanatban, amint elkezdi bontani a csürhe, megalapozott és indokolt legyen a további, sokkal szigorúbb és keményebb fellépések elrendelése a határsértők ellen. Beleértve a fegyveres fellépést is. (Calais mellett most vezényelik ki a hadsereget a csürhe ellen, miután a rendőrök nem bírnak velük.)

Akár odáig elmenve, hogy az is büntethető legyen, ha valaki egy illegális bevándorlót BÁRMILYEN támogatással segít abban, hogy az országon keresztülhaladjon.

Jelenleg csak a migránsok SZÁLLÍTÁSA bűncselekmény, mint "illegális tartózkodás elősegítése". Szükség lesz arra is, hogy azokat a magánszemélyeket és "civileket" is büntessük, akik egyéb, az állam által nem jóváhagyott eszközökkel segítik a migránsok tartózkodását és áthaladását.
“Miattuk” rossz az életed. El akarják venni a munkádat, meg akarják erőszakolni a nődet. Sőt, valószínűleg legközelebb fegyverrel jönnek, hisz a hazádat, az országodat, a kontinensedet akarják elvenni. Persze, “tudjuk kik” küldik őket.. De ne félj! “Mi” itt vagyunk és…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30 19:29:16
Hatalmas felháborodást kavart ország és európaszerte a magyar kormány által indított bevándorlásügyi nemzeti konzultáció. A legtöbb kritika a manipulatív kérdéssort és az offenzív plakátkampányt érte.  Most összegyűjtöttünk néhány bevándorlás-ellenes kampányt,…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30 18:56:47
@paráznabillegető:

"de szisztematikus írtás pont a keveredés miatt nem lesz"

A palesztinokról hallottál-e már?

Ha nem lesz irtás, akkor azért nem lesz, mert szükség lesz rabszolgákra, akik, hogy "béke" legyen, a mindenféle támogatásokat kitermelik az élősködő rétegnek.

Valószínűleg keveredés se lesz. Melyik európai nő akarja magát ilyen primitív fél-állatokkal összeadni, mint amilyeneket a híradásokban látni?
Először Orbán Viktor hazaárulózta le az előző kormányokat, majd jön a Kövér házmester a nagy bajuszával, és genetikai hiba következtében való torzulásról beszél a baloldali emberek esetében. Ők már csak ilyenek, nekik ezt is lehet a nemzeti gondolkodás jegyében. Nagy…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30 14:16:03
@s:

"Apuka kőfejtőjéből kiment egy tök gáz kapitalista egyetemre. Azokban az időkben, amikor itt még javában raktuk a kommunizmus alapjait."

Hazudsz, mint minden libsi.

Orbán 1989-ben kapott Sorostól ösztöndíjat, míg apuka csak sokkal később, 1992-től lett tulajdonos a kőbányában.

Ugye, te hazug libsi?
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30 14:33:02
@csoio csagasz:

"a debreceni, vagy melyik képviselőnőt a saját fia nyírta ki"

Hazudsz, szarházi libsi.

Balla Irmát 2007-ben Húsvétkor nem a fia, haanem egy D. Lajos nevű egyén gyilkolta meg. Annak ellenére, hogy D. Lajos még 2007-ben beismerte a gyilkosságot, a Gyurcsány-féle ügyészség mégsem ellene emelt vádat, hanem a fideszes képviselőnő fia ellen.

hvg.hu/itthon/20150304_Balla_Irma_gyilkossag_felmentes_uj_tettes

Balla irma fiát 2013-ban mentette fel a bíróság. D. Lajost a mai napig nem ítélték el, folyamatban vana nyomozás ellene.

Nyilván jó hátszele lehet, hogy valakik ennyire menteni akarják őt.
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30 15:21:34
@s:

Mit vered itt a pöcsöd, hülye libsi?

Ti loptátok szét a nemzeti vagyont 1985 és 1998 között a mindenféle "privatizációnak" meg "Munkavállalói Résztulajdonosi Programnak" nevezett gyanús ügyletekkel.

A lopás anynira jól sikerült, hogy Surányi jegybankelnök elvtársatok 1990-ben még a 62 tonnányi nemzeti aranytartalékot is dollárra (!) váltotta, majd eltüntette.

Sőt nem csak a "népet" loptátok meg, a "nemzeti vagyon" eltüntetésével, de a kisbefektetőket is egyenként, amikor beszedtétek tőlük az akkoriban egy kocsi árának, meg egy ház árának megfelelő beugró pénzeket azzal, hogy "részvényesként" biztosabb lesz a munkahelyük, ha nem csak alkalmazottak, de kisbefektetők is lesznek a privatizált cégben, ahol dolgoztak a privatizálás előtt.

Megloptátok a saját NÉPETEKET, a közösség szintjén is, és az egyének szintjén is.

A privatizációs részvények azóta többnyire nem hogy egy kocsi, vagy egy ház árát, de egy jobb tablet árát se érik. Feléltétek a kisbefektetők vagyonát, elinfláltátok a befektetéseiket, arra mindig gondosan ügyelve, hogy a "cégvezetők" még véletlenül se jöjjenek ki rosszul a manőverekből.

Orbán papa cége legalább megvan még, sőt működik, és nem tűnt el 1992 óta a kisrészvényesek pénzével úgy, ahogy az egykori MSZMP-s káderekből lett "vállalkozók" azóta szinte mind egy szálig eltűntek.
Ez az egész tusványosi beszédtippelgetés, majd magyarázat azt mutatja, hogy a magyar közélet komplett hülyékből áll. (Csak én vagyok helikopter, ugye.) Kezdődött azzal, hogy mit fog mondani a Viktor. Normális ember erre csak röhög. Nem mindegy? Hiszen maga Viktor mondta, hogy ne…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.29 18:54:12
@csak egy néző:

"Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül."

Ha jól emlékszem, ti ott a bal oldalon nem a pénz előteremtésében, hanem a nemzeti vagyon eltüntetésében alakítottatok felejthetetlen produkciót 1985 és 1998 között.
„Miközben nagy nyomás alatt épül a déli határon lévő kerítés, Orbán Viktor irritáló beszédet tartott a bevándorlásról” − így kezdődik a német konzervatív-liberális Die Welt cikke a magyar kormányfő idei tusványosi beszédéről. Ezt a cikket osztotta meg nemrég az…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.29 14:25:00
@saci02:

"Teljesen egyetertek a nemetekkel. Orban barcsak az o miniszteruk lenne."

Akkor te egy torzult genomaml rendelkező, génmanipulált, mutáns libsi vagy. Ugye? :)
Juhász Péter nemrég nyílt levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek, ahol Rogán körül tornyosuló fekália felemlegetése mellett az Együtt alelnöke azt írja, hogy Orbán nem csak pártját, hanem az egész ország politikai berendezkedését központosította, lekörözve Rákosi…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.25 15:52:32
Emlékeznek még arra, amikor Páva Zsolt pécsi polgármester 2009-ben azt mondta, hogy többek között azért kellett einstandolni a francia Suez Environnement által menedzselt Pécsi Vízmű Zrt-t, mert szerinte az a legnagyobb probléma, hogy a cég nem az általa nyújtott szolgáltatás…..
tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.14 11:45:51
@Karipapa01:

Sajnos nem tudok válaszolni, ez a hazátlan kitiltott, mert megkérdeztem, hogy a zsidók miért kaptak 1,6 milliárdot a magyar adófizetők pénzéből a szabadkai zsinagóga felújítására, meg hogy miért kaptak pénzt a magyarok adójából a Saul fiára :D