Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezesbagoly

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
rezesbagoly 2016.09.25 21:46:51
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
rezesbagoly 2016.09.22 11:37:14
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

...meg a betonvas.
rezesbagoly 2016.09.22 11:38:24
@deso:

Értékes észrevételét tudomásul véve, maradtam tisztelettel.
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..
rezesbagoly 2016.09.11 10:41:24
 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével…..
rezesbagoly 2016.09.11 10:25:42
@alsophila.grahami:

"már bocs, de mit is követett ő el?"
Hát épp ez az, hogy a világon semmit. És erre a büdös nagy semmire meg a vergődés (jobb híján, nyilván), Lóripapagáj aktív közreműködésével. Gittrágás, fingreszelés, szarpasszírozás, tessék kiválasztani a szimpatikusabb szinonimát.

"tán csak nem azért, mert JÁTSZIK?"
Játszani lehet úgy is, hogy a "művészt" megtapsolják, megy úgy is, hogy kifütyülik, esetleg megdobálják másodlagos frissességű zöldségfélékkel.
Részemről ez utóbbi történik, mert egy ripacsnak sem nevezhető silány műkedvelő próbálja eladni nekem a röhejes kamut.

Amúgy meg elég szar az egész társulat idáig.
rezesbagoly 2016.09.11 10:29:21
@Komeszka:

"Ja, én azt gondolom, hogy Lóri b.szódjon meg, azokkal együtt akik vért izzadva visszalapátolják a Villába."

Légkalapáccsal baszódjanak meg, ha kérhetném szeretettel, köszönöm.
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
rezesbagoly 2016.09.04 22:10:16
@naezjó?:

Mint szarnak a pofon, ahogy az összetett és izgalmas karakter (muhaha...) Negatívusz Idioticus mondaná.