Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recirkulációs kör

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 11. születésnapját ünneplő Savoya Park nyitva tartott vasárnap. A bevásárlóközpont zsúfolásig volt emberekkel, az Auchanban konkrétan nem lehetett bevásárlókocsihoz és bevásárlókosárhoz jutni. A fizetésnél csak azért nem volt tömegnyomor, mert szinte az összes pénztár…..
recirkulációs kör 2015.09.07 12:57:40
@Kormánymeghízott Államcickány Úr:
Nem Gyurcsány vezette be, az első Auchan meg Cora még az Antall-kormány idején épült, és már nyitva voltak vasárnap.
Jó pár éjjel-nappali meg már évekkel a rendszerváltás előtt is.
Az irodai dolgozók élete sokszor stresszes, az ülőmunka hosszú távon fizikai fájdalmat okozhat. Van megoldás! Ebédidőben próbálj meg néha sétálni, munka közben inkább állj fel és beszélj, ahelyett hogy a székeden ülve e-mailezel. Hogyan maradjak egészséges, mikor egész nap…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Eme ünnepélyes második posztban az elmúlt években fantasztikusan teljesítő budapesti városfejlesztés utolsó kihívásait nézzük meg. Már csak három, annál fontosabb terület maradt, amellyel…..
Bár a középkor évszázadairól a legtöbb embernek az a benyomása, hogy az istenfélelem jegyében teltek, az életét pedig mindenki véresen komolyan vette, valójában a jókedv és a nevetés sem hiányzott az emberek mindennapjaiból. Számos mű eleve a nevettetés szándékával…..
recirkulációs kör 2015.09.05 03:24:57
@nemorino:
Ezek azért nem dokumentumregények, remélem, még idejében szólok.
Valószínűleg kb. annyira igazak, mint a Hófehérke és a hét törpe története.
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
recirkulációs kör 2015.09.05 03:09:48
@Rodolfo63:
Hát az EU nem nagyon mutat erre hajlandóságot.
De ha van pontos forrásod, oszd meg bátran.

Esetleg csak kamuzol?
Keith Richards úgy tűnik úgy promózza hamarosan megjelenő új szólólemezét, hogy beszól mindenkinek. Legutóbb a a Beatles sokak által az egekig magasztalt Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumát nevezte egy rakás szarnak, most komplett műfajokról fejtette ki a véleményét.…..
recirkulációs kör 2015.09.04 19:26:53
recirkulációs kör 2015.09.04 19:27:40
@wcokxmjopwevfg:
Ja, hogy a cikk elkövetője nem tud angolul?
Úgy még szebb a dolog.

Persze mit lehetne várni az Indexen?
Kislány kutyával – lehet-e ennél biztosabbra menni, ha rajongótábort szeretnénk magunknak? Hogy rögtön válaszoljunk is a kérdésre: nem nagyon. Pláne, ha egy négyéves gyerekről és egy jó 36 kilós dobermanról van szó. (fotók: instagram.com / cutieandthebeast) A négyéves…..
recirkulációs kör 2015.09.04 16:51:09
@DoYouReallyWantMe:

Ja, megvan, nem nekem akartad írni.
recirkulációs kör 2015.09.04 17:11:11
@kommentfelület:
Na, ott a baj, ha a kutya nem tudja, hogy a falkában neki csak az ember után van hely. Mindig.
Az ilyen kutyát nem nevezném jól szocializáltnak.

(Egyébként felejtsük már el ezt a falka-baromságot, amit nyomnak a kutyások. A kutya már vagy 15 ezer éve háziasított állat, valaha tényleg falkában élt, de már rég nem. Ahogy a szervezete is átállt a főtt ételekre, a nyers hústól hosszabb távon át, ha nem kap mást, megdöglik.)
recirkulációs kör 2015.09.04 19:08:06
@kommentfelület:
15 ezer év kurvára nem nulla biológiai léptékben sem.
A farkasnak pedig semmi köze a kutyához, a kutya őse az aranysakál.
A minap olvastam egy cikket arról, hogy a párkapcsolatban élők 80%-a elhízik a kapcsolat során. Elgondolkodtam. Mivel ránk ez nem érvényes, inkább azon járt az agyam, hogy mi az, ami miatt mi mások vagyunk. A hozzáállásunk? A sport iránti szeretetünk? A fanatizmusunk? A másiknak…..
recirkulációs kör 2015.09.04 17:01:37
@Roan:
Ugye olvastad, hogy nem nagyon szoktam tévét nézni? Akkor mikor is?
Amit meg néha mégis megnézek (film vagy kézilabdameccs), az érdekes annyira, hogy ne biciklizés közben nézzem. Nem a Barátok közt, azt biztos lehet úgy is.

"Egy 60 éves, inaktív férfinak szerinted mennyi a max. pulzusszáma? Még ökölszabály szerint is 160!"
Ezt a baromságot honnan vetted? Akkor akkor a vérnyomása, hogy szétveti a vérnyomásmérőt. Az ember pulzusszáma nyugalmi állapotban kb. 70 (+/-10%).

De megvan, erre gondolhattál:
"Az életkornak megfelelő maximális szívfrekvenciát kiszámolhatjuk, ha 220-ból kivonjuk az életkorunkat. Például egy 40 éves beteg maximális pulzusszáma 220-40=180/perc. Ezt az értéket nagy terhelést jelentő fizikai, vagy szellemi aktivitás kapcsán érhetjük el."
Érted: nagy terhelést jelentő fizikai, vagy szellemi aktivitás kapcsán érhetjük el. Meg MAXIMÁLIS.
Esetleg elmagyarázzam?

Részletek: www.webbeteg.hu/cikkek/magasvernyomas/5457/mit-mutat-meg-a-pulzus

"hanem az energiabevitelt is lehet csökkenteni"
Baromság, bizonyos mennyiségű táplálékra szükség van, tudod, pl. az agyműködéshez, ami neked már láthatóan rég megszűnt.

" testépítés sportedző, életmód tanácsadó és személyi edző végzettségekkel rendelkezem"
Igen, az nagyon látszik, hogy nem agyra gyúrtál.
recirkulációs kör 2015.09.04 17:04:43
@Roan:
Ja, egyébként kb. 5 kiló plusz van rajtam (vagy 15 éve ugyanennyi a súlyom), valamint a hetediken lakom, és gyalog járok a lépcsőn le-fel, naponta többször. Amikor felérek (és nem sétálok), még nem kell levegőért kapkodnom.

Meg mint írtam, vagy 15 éven át aktívan sportoltam. Szóval nem hinném, hogy a tanácsaidra szorulnék.
recirkulációs kör 2015.09.04 17:07:31
@Roan:
Egyébként majd küldj egy képet magadról, ha elérted az 50 évet.
Meg a cikk szerzői is.
Mert huszonévesen könnyű, mint írtam.

(Bár az az animal pólós csávó ott jobbra... hát kösz, inkább nem, borzasztóan néz ki, és nem az arcára gondolok.)
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
recirkulációs kör 2015.09.04 16:33:15
@Frady Endre:
Nem, ha ezt megteszed, akkor embercsempésznek számítasz. Akkor is, ha a mobiltelefonodat odaadod, hogy telefonáljon.
Nem vicc.
recirkulációs kör 2015.09.04 16:36:34
@marionette:
Ha idejött, tanuljon meg viselkedni, ez nem (a sok országra szabdalt) Arábia.
Ha elmész egy országba, még ha turistaként is, amikor te fizetsz mindenért, be kell tartanod az adott ország törvényeit.

Ha meg úgy mész oda, hogy már a belépéskor törvényt sértettél, aztán meg úgy-ahogy megtűrt idegenként a helyiek adományaira vagy szorulva, talán még jobban meg kellene húzni magad, nem pattogni.

A tolerancia jelentésének meg nézz utána, mert láthatóan még nem tudod, mit jelent.
recirkulációs kör 2015.09.04 16:41:04
@Frady Endre:
Legalább negyedrészük írástudatlan, a saját nyelvén is.
Szóval a saját nyelvükön írt plakátok sem segítenének, esetleg ha felvennék magnóra, és lejátszanák hangszórókon.

(Csak azzal meg az a baj, hogy az arab nyelv nem egységes, igazából 4 vagy 5 olyan távoli nyelvjárása van, hogy a beszélőik nem értik egymást - a svéd meg a norvég, illetve a finn meg az észt jóval közelebbi nyelvek egymáshoz, mint ezek a nyelvjárások, és mégis mindkét esetben 2 külön nyelvről beszélünk.Szóval fel kéne venni legalább 3 közel-keleti arab nyelvjárásban, talán észak-afrikai arabok nem jönnek.)
Ezt az Iron Maiden énekese maga árulta el. Jó, nem mondta így ki konkrétan, ahogy a címben van, de azt nyilatkozta, hogy a szexuális úton terjedő HPV vírus miatt lett golflabda méretű daganat a nyelvén illetve a nyakában, amit aztán szerencsésen ki is kezeltek. Azt is hozzátette,…..
recirkulációs kör 2015.09.03 17:30:34
@Szalai Róbert Nme:
Nem biztos, hogy szándékos.
Lehet, hogy a szerző ennyire tud angolul. A nagyapja, Dankó Pista még ennyire sem tudott, mégis milyen világhírű lett Kolozsártól Sopronig.
recirkulációs kör 2015.09.04 12:49:09
@Le Orme 2:
Azért, mert a te családodban szokás a saját anyáddal baszni, más családokban ez nem jellemző, sőt, egyáltalán nem szokás.
De megértem, hogy nem tudod ezt felfogni, mert otthon meg a teljes rokonságodban, ahol apád meg anyád egyben a testvéred is, ahogy a gyerekeid is, csak ezt láttad.
recirkulációs kör 2015.09.04 12:51:15
@Le Orme 2:
Ja, egyébként úgy írják: baszd meg.
Egy szóban 2 hiba azért elég sok, nem gondolod?
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
recirkulációs kör 2015.09.03 17:26:52
@Medgar:
Lófaszt.
Ő szökött életét kockáztatva, de a tehervagonnyi könyvét feladta vasúton még Afganisztánban, Debrecen, menekülttábor-alsó címre.
recirkulációs kör 2015.09.03 17:40:40
@A megvalósult amerikai ólom..:
Mi az az asszimetria? A sszimetria ellentéte?
Gebhard Leberecht von Blücher, Fürst von Wahlstatt Generalfeldmarschall (Lásd.  Hende Csaba) 2015. szeptember 9-én, 6 óra 32 perckor, egy takarítónő által váratlanul bekapcsolt porszívó rákapcsolódott a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium szerverére és pillanatok alatt…..
recirkulációs kör 2015.09.03 14:01:56
@s:
Azért, mert a te anyád kurva, még nem mindenkié az.
Tudom, mivel otthon meg a rokonságodban csak ezt láttad, hogy minden nőstényetek azzal keresi a kenyerét, hogy menekültekkel kúr, nehéz elképzelned, hogy máshol nem ez van.
recirkulációs kör 2015.09.03 14:08:52
@s:
Mondom, hogy elhiszem, hogy nálatok, cigányoknál ez volt a szokás, hogy anyáddal baszol, a szájába szarsz meg hasonlók, de más családokban nem.
És azt is megértem, hogy mivel a rokonságodban csak ezt láttad, nem tudod elképzelni, hogy más családokban nem így van.

Az aláírásod viszont hiteles és találó.
recirkulációs kör 2015.09.03 14:20:59
@s:
Mondom, hogy elhiszem, hogy nálatok, cigányoknál ez a szokás, hogy anyáddal baszol, az apád meg az anyád a testvéred is egyben, ahogy a gyerekeid is mind, ezért vagy ilyen degenerált, de más családokban nem ez a szokás.
Ahogy persze az sem újdonság, hogy nálatok állatokkal is szokás baszni, meg apáddal is.
És mint írtam fentebb, azt is megértem, hogy mert a te anyád rohadt kurva, ahogy a rokonságodban minden nőstény, még nem mindenkié az.
És azt is megértem, hogy mivel a rokonságodban csak ezt láttad, nem tudod elképzelni, hogy más családokban nem így van.

Nem kell folyton ismételgetned a családi szokásaitokat, anélkül is tudjuk, hogy nálatok, cigányoknál ez a megszokott.
Vannak, akiknek fejtörést okoznak a kiégett villanykörték, és sokáig gyűjtik őket, hogy utána egyszerre adják le a szelektív szemetesekbe. Mások csak egyszerűen kihajítják őket a kukába. De én ennél sokkal jobbat tudok, Spurcikáim!Első körben ki kell szedni az izzószálat az…..
recirkulációs kör 2015.09.03 10:29:32
Vakáció Vacation 2015 Nem is tagadom, az eredeti Chevy Chase-es Vakáció kvadrológia gyermekkorom kedvenc vígjátéksorozata volt (a Rendőrakadémiák mellett). Egyszerűen nem lehetett nem szeretni ennek a faszinak a bénázásait, félreértéseit, mert annyira könnyen megkedvelhető…..
BEKIÁLTÁS Embercsempész-tarifák 2015.09.01 22:49:49
Az oroszok nélkül nem számolhatók fel az embercsempészetre szakosodott maffiák. Kálmán Olga, akiről feltételezhető, hogy már csak hivatalból is tájékozott a közérdeklődésre számot tartó ügyekben, felvonta a szemöldökét, amikor Kósa Lajos, a kormányzó Fidesz…..
recirkulációs kör 2015.09.02 17:48:28
@paráznabillegető:
Akkor most lapozd fel a szótárban az érdekszféra szót, mert láthatóan fogalmad sincs róla, mit jelent.
recirkulációs kör 2015.09.02 18:35:12
@paráznabillegető:
Lengyelország kivételével nem volt soha orosz érdekszféra egyik sem.
Viszont szovjet érdekszféra, az valóban volt. Ma nem az.
recirkulációs kör 2015.09.02 18:59:35
@Mészáros Laci:
Én valóban tudom, csak abban nem vagyok biztos, hogy te tudod-e.
Merthogy marhaságokat írsz.

És nem izzadság, könny. Mert elszomorít a marhaság.
Tényleg egy félreértés miatt érkezik az Európai Unióba több ezer migráns? Na, ne! A világszerte elismert német precizitás egyszerűen félreérthetően kommunikál? Tegyük fel elhiszem, és tényleg csak egy sok ezer embert érintő kommunikációs hibáról van szó. Akkor…..
recirkulációs kör 2015.09.02 13:27:01
@Заграница нам поможет, запад с нами.:
Ööö... attól tartok, hibás igealakot használsz a nickedben, szerintem nem a befejezett kellene.

@csabakirályfi:
"Nem véletlenül Görögországból jönnek?"
Véletlenül többnyire nem.

@szvsz:
Mondjuk egyben biztos lehetsz: ezek a menekültek a munkát NEM veszik el, dolgozni egyik sem akar, elég nekik a magas összegű segély - ezért mennének Németországba.

@pervie but hot:
Mondjuk azokat a magyar állampolgárságot kapott tahókat én is nagyon rühellem, akik szavaznak egy olyan ország belügyeiről, amihez semmi közük, ha szarul alakulnak a dolgok, az őket nem érinti.
Mint ahogy azokat is, akik felveszik a magyar nyugdíjat, amikor a magyar nyugdíjrendszerbe egy kurva petákot nem fizettek be soha.
Ezek nem magyarok, ezek büdös tahók.
recirkulációs kör 2015.09.02 17:00:36
@♔bаtyu♔:
Most mi a fasz köze is van a kettőnek egymáshoz?
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
recirkulációs kör 2015.09.02 02:40:00
@glad az egyetlen:
Azért, mert baromságokat írsz, és mindenkitől azt kérdezed, Magyarországon volt-e katona.
Te valószínűleg sehol nem voltál.
recirkulációs kör 2015.09.02 02:43:27
@Rövid G. atya:
Igen, Furkó Kálmánnál általában a csókos pöcsök voltak.

Te valószínűleg az voltál, és egy ostoba tuskó maradtál. Gondolom, a Petőfi laktanyában lehettél Budán.
Lentiben (vagy akár Szolnokon) belőled is embert faragtak volna (bár oda azért hozzád hasonló tunya, hájas puhapöcsöket nem vittek), így ostoba tuskó maradtál, ami addig is voltál.
recirkulációs kör 2015.09.02 02:47:17
@xclusiv:
Ja, a puhapöcs fiatalok szerint biztos nem hiányzik nekik. Mert ott csinálni kellene valamit, kimozdulni a langyos vízből.

Mindenki más szerint meg igen, kurvára hiányzik nekik.
Az csak odafagyott jég. Ilyen volt a Szojuz TMA-05M a felállítás előtt: Ilyen meg a start után: Azt gondolom mindenki kitalálta, hogy nem a kilövőpadon festették át. Az oka egyébként egyszerű: a Szojuzok RP-1-el (gyakorlatilag speciális kerozin rakétákba) és folyékony…..
Aligha van olyan ember, aki ült már repülőn, és ne érdekelné, mit is csinálnak a légikísérők, amikor éppen nem minket szolgálnak ki, nem nekünk segítenek a repülés kényelmesebbé tételében. Vagy éppen hogyan töltik a szabadidejüket. (fotók: brianfinke.com) Szerencsénkre…..
recirkulációs kör 2015.09.01 22:30:06
@Kelly és a szexi dög:
Azok a régi szép idők már elmúltak (és azok is főleg a szocialista viszonylatokra voltak jellemzőek, úgy a 80-as évek elejéig-közepéig).
Mondhatnám, hogy köszönöm Latorcai úrnak, hogy ismételten, nagy plénum előtt nyilvánította ki, hogy „Magyarország Kormánya határozott és egyértelmű állásfoglalásaiban zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen”. Mondhatnám, de nem…..
recirkulációs kör 2015.09.01 14:32:21
@MEDVE1978:
Még ha magyart, de gondolj bele, ha zsidót.
(Kire vet rosszabb fényt? :-)
recirkulációs kör 2015.09.01 14:48:05
@MEDVE1978:
Ne a rokonodnak higgy, évekig tartó per volt belőle, hogy akkor most a musztert vagy a mastert adta-e le Bánó András, elég jól van dokumentálva. Göncz próbált beszélni, de nem hagyták.
recirkulációs kör 2015.09.01 14:50:34
@dingó29:
Nem az antiszemitára írtam, a kirekesztőre. Vagy inkább legyen irredenta, ha neked úgy jobban tetszik.
Én nem ismerem a számaikat, egyszer voltam koncertjükön, mert Petrást jó zenésznek tartom még a Cool Head Clan-korszakból, amit (a régi számaikat) a mai napig szeretek, de ott azért a jó zene mellett elhangzott ez-az (szövegben és összekötő szövegben) , ami miatt többet nem akartam a koncertjeikre menni.
Itt van menten ez a kép: Ez a  Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés M4-es közvetítésének elején volt látható, és a felirattal ellentétben Ambros Martín nyilatkozott, aki a Győr vezetőedzője. Hogy Gremsperger Elemér kicsoda, rejtély, bár…..
recirkulációs kör 2015.08.31 21:35:01
@andrásúr:
Tehetséges kollégák?
Akkor én eddig másik M4-et néztem... Ott ilyeneknek nyoma sincs.
Egy csomó Fidesz-seggnyaló, az tényleg van ott.
recirkulációs kör 2015.08.31 21:43:19
@ZMO:
Ami a Sport1-2-nél van, az is a világ szégyene, (Faragót kivéve) a riporterek egyike sem tudja kimondani a játékosok nevét (még az angolokat sem, más nyelv esetében pedig totál káosz). Pedig az internet korában ez elég minimális utánajárást igényelne.

(Mondjuk Pizarrót piddzarónak mondja az összes fasz, holott semmi köze a pizzához, spanyol anyanyelvű dél-amerikai a szerencsétlen, és kb. piszárro a neve kiejtve, sz-szel, hosszú r-rel, rövid o-val.)
Trikorder Sorozatajánló: Louie 2015.08.31 07:31:01
A stand up-os nem csak humorista, a dolga nem az üres nevettetés. A stand up-os megfigyel, gondolatot ébreszt, és birtokolja minden figyelmünket. Hogy a közönség mindezen jól szórakozik, az csak a bónusz. Néha a vicc nem vicc. Az alábbi írásban a Louis C.K.-jelenséget vesszük…..
recirkulációs kör 2015.08.31 21:23:36
@Zephyrous:
Ez igaz.
A szerző viszont egy sznob majom, semmi egyéb.
Akinek nem ártana megtanulni írni sem, mert most annyira sem tud, mint Kiss Ádám stand-upolni. Sőt, annyira sem, mint a Szomszéd néni néven futó két erdélyi majom, pedig ők tényleg a legalja.
Mert fölösleges ijesztgetés volt, igaz? Sokan - időben - mondták, hogy egy-két héten belül BÁRMI megtörténhet ebben az országban, majd kapkodd a fejed, állampolgár, BÁRMI megtörténhet. Az ajvékoló fotelértelmiség - mondták sokan és legyintettek. Mások ugyanezt…..
recirkulációs kör 2015.08.31 16:57:18
@kisQtya:
"esze ágában sem volt Európába jönni, csak a kényszer hajtotta, az rosszul érzi magát közöttünk, mert disznóhúst eszünk, alkoholt iszunk, cigizünk és illetlenül öltözködünk"

Ja. viszont a semmittevésért is fizetünk havonta annyi pénzt (mármint nem mi, hanem a németek), amennyiért ott öt évig dolgoznia kellett.
A szomszédos, hasonló kultúrájú országaikban, ahol béke, van, ott ez nincs, dolgozni kell.
recirkulációs kör 2015.08.31 16:57:53
.
recirkulációs kör 2015.08.31 21:05:51
@Medgar:
Arról nem akar, mert ahhoz egyrészt agy kellene, hogy gondolkodjon rajta, másrészt meg nem lehet hazudozni, mint minden cikkében eddig.
Egy repjegyfoglalás két perc, szállás három, tudjuk, mikor hova nyúljunk. Több száz utazás után az ember hajlamos rutinból szervezni a következő kiruccanást. Aztán jól ráfázik. Persze jó, hogy ha feltűnnek az olcsó jegyek, tíz perc alatt kész a londoni kanyar repjeggyel,…..