Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorothy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Programzene 2008.08.27 07:45:00
A mai Népszabadság olvasóinak különleges figyelmességben van részük: Gyurcsány Ferenc ezúttal közvetlenül, saját tollából szól hozzájuk. Az anyag címe Megegyezés. Borzasztó cím, és nemcsak azért, mert ásítóan unalmas, hanem mert már a cím se igaz. Még nincs megegyezés.…..
dorothy 2008.08.31 23:02:35
Képzelt riport Fodor Gáborral az 50%+1 fő SZDSZ elnökkel a betiltott MR1 rádiókabaréban. Írta a valós mindennapi politikai élet. Előadja a képzelt riportalany. Hallgassunk kabarét a kabaré egy nagyszerű dolog....
Én úgy gondoltam (most a hangom elváltozik, mert levegőt veszek) , hogy igenis megmutatom Gyurcsánynak, hogy én levitézlett fideszes és aktivizálódó SZADESZES igenis vagyok Valaki.
A Háry Jánosi nagyot mondó szerep úgy érzem, hogy jól áll Nekem. Az új ifjú kedvesemnek is nagyon tetszik. Ide Nekem az Oroszlánt is. A Viagrával együtt. No meg persze Dávid Ibolyát, Akivel, ha szövetkezek ketten kiteszünk 50-50 %-ot az = 100%, és meg lesz a 2,5+2,5 = 5 %-ék, ami belépő a parlamentbe. Amennyiben, netán közösen kierőszakolnánk az előre hozott választásokat.
Az hülyeség, hogy ex Apósom Fideszes lenne, de, ha Ibolyával győznénk bizisten csinálnék belőle Egészségügyi, Népjóléti és Génminisztert. Miniszterelnököt azt nem, mert SZDSZ - MDF színekben indulva én akarok lenni a miniszterelnök, mert az még úgy sem voltam. Akkor bármikor mehetnék síelni, az a régi Miniszterelnök ( Horn Gyula bá) most nagyon beteg, és így nem kérné számon tőlem az Oktatási politikai fejlesztési kérdéseket. Az Oktatás ügyhöz nem értettem. Azért fúrom Ferit, hogy Én lehessek Orbán barátom ellenpólusa. Így Viktorral mint régi szobatárssal kettesben biztos, hogy jégre vinnénk az Országot.. Ezt már a tisztelt választó állampolgárok előre lejegelhetik. A jégben ugyanis sokáig megmarad minden. Én példát veszek a jégkorszaki Mammutról, az is évezredekig jól el volt a jégben. Az Ország gondjait meg oldják meg a szocik, mi csak jót akartunk Nekik. Kialakítottuk a Vidámparkot, a legvidámabb barakk után, ahol mi a kicsik beültettük Őket a hajóhintába és most hintázhatnak egy ideig. No erről ennyit én megyek síelni, amit én és társaim
( Horn Gabi, Kóka Jani) elszartunk, remélem Gyurcsány Feri barátom, ha kisebbségben is de rendbe teszi. Sok sikert hozzá, üdvözlet az Olasz Alpokból. A majdan levitézlett Gyöngyösi Fodor Gábor. De most még egy kicsit vitézkedek mert sajtó éhségem van. Hívjatok a TV-be én megyek és mutáló hangommal kellemes színfoltja leszek, mondjuk az esti, hal a tortának a TV2-n. Az ESTE című műsorba nem szívesen megyek, mert ott okosabb a riporter aki kérdez, én ö. ö. ö ö.ö. nagyon nehezen találom fel magamat. Hajrá SZDSZ Éljen és virágozzék tovább Ibolya az MDF-ben.

Ja hallottam egy jó viccet tudjátok melyik párt a legkisebb a Magyar Parlamentben? Az MDF. És miért? Mert már csak egy Herényi.

Jó mi. Jó éjt mindenkinek.
Készülök a holnapi népbutításra és ehhez ki kell, hogy aludjam magamat, miután herélt mutánsom boldoggá tette kicsi párom. Éljenek a melegek a melegágyban. Roma ( drága " czigány”magyar testvérek) ha rám szavaztok, lesz segély dögivel, ti csak zenéljetek, mint a tücsök, az a buta magyar dolgozó majd eltart benneteket.