Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszolo.konyvtar

149 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. május 19. A kőszívű ember fiai, Tanár úr kérem, Szent Péter esernyője 2016. május 20. A két Lotti, Lassie hazatér, Vuk 2016. május 25. A Pál utcai fiúk, Egri csillagok Köszönjük a zsűrik, a felkészítő tanárok és a gimnazista lányok segítségét!   Köszönjük a Papp Bertalan Ószőlői…..
Lezárult a 2016. évi vetélkedő. Az alábbi eredmények születtek: 2016. május 19. A kőszívű ember fiai, Tanár úr kérem, Szent Péter esernyője I. hely:Vattacukor (Cibakháza - Kovács László) II. hely:Fele-fele 2016 (Cibakháza - Romhányi Annamária) III. hely:Cukorkák (Zöldiskola - Fazekas…..
Kedves Csapatok! A május 18-án elmaradt döntőt (Egri csillagok, A Pál utcai fiúk) 2016. május 25-én (szerdán) 14.00 órakor tartjuk meg!   (Tudom, hogy nem ezt beszéltük meg a kollégákkal, de iskolánkban azon a héten minden nap van valamilyen program, ezért kellet ezt az időpontot választani!…..
2016. május 18. (szerda) 14.00 óra: A Pál utcai fiúk, Egri csillagok 2016. május 19. (csütörtök) 14.00 óra: A kőszívű ember fiai, Tanár úr kérem, Szent Péter esernyője 2016. május 20. (péntek) 14.00 óra: A két Lotti, Lassie hazatér,  Vuk A döntőben a csapatokat - az írásbeli feladatok…..
  2016. április 19. Fekete István: VukFotók Továbbjutott: Róka-móka Vuk módra, Állatbarátok, A négy kicsi róka 2016. április 21. Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúkFotók Továbbjutott: Négy barátnő, Pál utcai lánykák, Nyerő hármas,Pál utcai gyerekek 2016. április 25. Gárdonyi Géza: Egri…..
2016. május 18. szerda 14.00 A Pál utcai fiúk, Egri csillagok 2016. május 19. csütörtök 14.00 A kőszívű ember fiai, Tanár úr kérem, Szent Péter esernyője 2016. május 23. hétfő 14.00 Lassie hazatér, A két Lotti, Vuk Kérlek Benneteket, hogy azonnal írjatok, ha az időpontok nem felelnek meg! A…..
  2016. április 19. Fekete István: VukHomok: Állatbarátok - 46Kossuth: Okos rókák - 28Kossuth: Rókicák - 34Ószőlő: Róka-móka Vuk módra - 49Ószőlő: Vörös szőrgombócok - 45 Ószőlő: A négy kicsi róka - 46 Továbbjutott: Róka-móka Vuk módra, Állatbarátok, A négy kicsi róka 2016. április 21. Molnár…..
Kedves Gyerekek, kollégák! Az április 20-ra tervezett vetélkedő időpontját ismét meg kellett változtatnunk! (a ballagás miatt :-) A legújabb időpont: 2016. május 3.   Aki hallja, adja át a csapatok tagjainak!..
Kedves Versenyzők! Az elődöntők végleges időpontjai itt olvashatók. Amennyiben mégis valaki változtatást szeretne, kérjük az összes érintett csapat vezetőjével egyeztessen, és ha mindenkinek megfelel az új időpont vagy a csere, akkor jelezzétek a könyvtár felé. Április 27-én nincs verseny (a…..
Kedves Gyerekek! Lejárt a harmadik feladatsor beadási határideje is. A továbbjutott csapatok névsorát és az elődöntők időpontjait itt találjátok! Az eredményeket itt nézhetitek meg: 3-4. osztály 5-6. osztály 7-8. osztály 9. osztály Kattintsatok a megfelelő osztályra és a megnyíló oldalon…..
Kedves Gyerekek! Lejárt a második feladatsor beadási határideje. (4 csapat nem adta be a feladatokat, de közülük három még versenyben maradt, és ha a 3. feladatsort jól megoldják, még elérhetik a 60 pontot!) Ma (március 18. péntek) kell beadni a 3. feladatsort. A felsősök figyeljenek! Nem csatolni…..
Kedves Gyerekek! Lejárt az első feladatsor beadási határideje. (15 csapat nem tartotta be a határidőt!) Ma, február 18-án kijavítottam az eddig beadott feladatlapokat. Több megoldást nem fogadok el! A következő határidő március 11. (péntek). Kizárólag az addig beérkező feladatokat fogom…..
Ismét megrendezzük a "Nem kötelező(k)!" könyvtári vetélkedőt. Az idén csúcsot döntöttünk, 48 csapat jelentkezett. A részleteket a vetélkedő blogján találjátok! Az eredmények alakulását a BeeTheBest programmal követhetitek.  ..
Kedves Gyerekek! Lezárult a jelentkezés a vetélkedőre. 48 csapat jelentkezett, voltak akik a biztonság kedvéért négyszer is! :-) A benevezett csapatok adatait itt nézhetitek meg! Ellenőrizzétek, ha valami hibát találtok, sürgősen jelezzétek! Ma minden csapathoz eljuttattam a benevezési…..
Kipróbáltam egy alkalmazást. Az eredmény: Nem mondom, hogy semmivel nem lehet helyettesíteni, de az eredmény elég látványos és nem túl bonyolult Hátránya, hogy csak 7 napig ingyenes a teljes verzió. Utána nem tudom mi lesz, majd beszámolok róla!..
Kedves Diákok, Kollégák! Könyvtárunk, a tiszaföldvári Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Iskolai Könyvtára 2016-ban is megrendezi a környék általános iskolás tanulóinak, valamint - ebben az évben először - a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakközépiskola és…..
Véget ért a 2015. évi vetélkedő-sorozat. Részletes eredmények a vetélkedő blogján: nemkotelezok.blog.hu  ..
2015. május 26. Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk; Gárdonyi Géza: Egri csillagok A döntőbe 9 csapat jutott. Helyezés Csapat Iskola Versenyzők (felkészítők) I. A Pál utcai lányok II. Kossuth Lajos Általános Iskola Tiszaföldvár Kiss Dóra, Barta Szabina, Rácz…..
A vetélkedő döntőinek időpontjait itt ellenőrizheted! Az elődöntőkről készült képeket is megnézheted az alábbi linkekre kattintva: Kinizsi Pál - Vuk (2015.04.28.) Kincskereső kisködmön (2015.04.29.) A Pál utcai fiúk (2015.04.30.) A Pál utcai fiúk (2015.05.05.) Egri…..
Kedves Versenyzők, Kollégák! A vetélkedő döntőinek tervezett időpontjait és a csapatokat az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg: A döntők tervezett időpontjai Kérlek Benneteket, hogy ellenőrizzétek az adatokat, és - ahol szükséges - a megadott új e-mail címeket…..
A versenyre 36 csapat adta be a benevezési feladatokat. A tervezett csapatbeosztást itt nézhetitek meg! Kérlek benneteket, ha az időpont nem megfelelő, április 16-án délután 16.00 óráig értesítsetek e-mailben! Jó felkészülést!  ..
Kedves Gyerekek! Lezárult a jelentkezés a vetélkedőre. (41 csapat jelentkezett, a benevezett csapatok adatait itt találhatjátok!) Ma minden csapathoz eljuttatom a benevezési feladatokat, amelyeket írásban kell majd megoldani és legkésőbb a tavaszi szünet után, április 10-ig…..
Kedves Gyerekek! Lezárult a jelentkezés a vetélkedőre. 41 csapat jelentkezett az idén. A benevezett csapatok adatait itt találhatjátok! Március elején minden csapathoz eljuttatom a benevezési feladatokat, amelyeket írásban kell majd megoldani és a tavaszi szünet után…..
Kedves Diákok, Kollégák! Könyvtárunk, a tiszaföldvári Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Iskolai Könyvtára 2015-ben is megrendezi a környék általános iskolás tanulóinak a "Nem kötelező(k)!" című könyvtári vetélkedőt. A vetélkedő során az általános iskolai…..