Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ladiszla Oprável

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár klasszikus határátkelős történet lehetne is a mai, hiszen szerzője, Ladiszla bölcsész végzettséggel nem tudott elhelyezkedni Magyarországon, így indult neki az Egyesült Királyságnak, ahol főleg a vendéglátóiparban dolgozik, most éppen pincérnőként. De szerintem nem ez a…..
Ladiszla Oprável 2015.06.22 15:54:47
Sziasztok!
Én volnék a cikk elkövetője. Először is köszönöm, hogy 90%-ban pozitív kommenteket kaptam erről a kis szösszenetről. Átolvastam a kommenteket, és volt, aki felhozta, hogy diplomás létemre, nem beszélek nyelvet. Ez nem egészen igaz, ugyanis németül és olaszul is beszélek, csak angol kimaradt, legnagyobb bánatomra. (szülői kényszer volt a német, én angolt akartam, de 7 éves voltam, az, hogy én mit akartam, nem sokat számított, a sok okos ember azt mondta anyámnak, hogy a sorrend német-angol és punk tum...ő elhitte, én meg szívtam) Angolul magamtól tanultam, filmekből, könyvekből, sorozatokból, amiket felirattal és utána egy idő múlva már a nélkül néztem.
A főiskola és egyetem pedig nem volt pazarlás nekem, mivel diákhitelből én fizettem, ha jól emlékszem valaki ezt is felhozta, és saját magamat tartottam fent.
Nem csak színházakba jelentkeztem, azt a luxust sajnos nem engedhettem meg magamnak, és nem is kifejezetten takarítani jöttem ki, hanem general assistant pozícióra, amiben benne van a takarítás és a felszolgálás is...
Terveim vannak, most először is le szeretnék nyelvvizsgázni, és jövő szeptembertől elkezdeni az egyetemet Edinburgh csodás városaban...hogy milyen szakon, az még legyen titok...nem bölcsész:)
Az pedig, hogy kiválasztottam, melyik színházban akartam volna dolgozni...szerintem mindenkinek lehetnek álmai, én legalább is álmodozós típus vagyok...és úgy éreztem, hogy az a közeg közelebb áll hozzám, mint mondjuk a Katona Színház, amellett pedig magam is dolgoztam egy musicalen:)
Szóval, még egyszer köszönöm a kedves hozzászólásokat mindenkinek!
Ladiszla Oprável 2015.06.24 19:10:08
@blackhair-lady: Azt írtam, hogy én dolgoztam egy saját musicalen:)) A sajátomat kezdtem el írni:)