Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Lívia

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonykor biztos lehetsz benne, hogy az összes kedvenc finomságod az asztalon fog szemezni veled. Ilyenkor óriás akaraterő kell ahhoz, hogy meg tud állni, hogy ne egyél belőle. Persze, hogy nem tudod megállni! Hiszen Karácsony van! Ilyenkor, amikor az egész család együtt van és boldogság vesz…..
Ebben a csípős hidegben a bőrünk extra hidratálást igényel, ahhoz, hogy mindig ragyogó legyen. Sokszor azonban nem elég, egy szimpla hidratáló krém, nagyobb feltöltődésre van szüksége a bőrünknek. A maszkokban az a legszuperebb, hogy amellett, hogy remekül megtisztítják az arcodat, még csupa,…..
Nyár óta nagyot zuhant a hőmérséklet, de még a hűvösebb időben is sportolhatunk a természetben. Ősszel a táj színpompás és mindenképp érdemes kihasználni azt a néhány hónapot, amíg beköszönt az igazi fagy és hóesés. Öltözz fel melegen és induljon a sportolás! Ezek a sportok remekül égetik a kalóriát…..
Aki mindennapos küzdelmet folytat a pattanásokkal, annak borzasztó érzés tükörbe nézni nap, mint nap. Hiszen abban a pillanatban szembesül a problémával, ami amellett, hogy fájdalommal járó gyulladásokat okoz, még a lelki állapotra is nagyon negatív hatással van. A legkétségbeejtőbb, amikor hónapok…..
3500 évvel ezelőtt az inkák és a maják felismerték, hogy a kakaóvaj egy isteni csoda! Már akkoriban hatalmas kincsnek számított, csereértékkel rendelkezett és sokan fizetőeszközként használták. Elképesztő hatásai évezredeken át nyűgözték le az emberiséget. Olyan afrodiziákummá vált, mely egészen a…..
Te milyen gyakran szoktál online vásárolni? Vagy inkább jobban szereted a hagyományos, kézzel fogható vásárlást? A mai rohanó világban, amikor semmire sem jut idő, sokkal inkább megéri néhány kattintással letudni a vásárlást, akár a reggeli kávéd elfogyasztása mellett. Nem hangzik jól, hogy az…..
Minden anyuka egy csendes, mosolygós babára vágyik, aki megszépíti az életét. Sajnos azonban ez csak álom, mert a babák igenis sírnak! Az azonban nem mindegy, hogy mennyit. Igenis a kismamáknak is szerepük van ebben, mert az anyuka viselkedése nagyban kihat a baba viselkedésére. Lássunk néhány…..
Ugye te is folyton arra törekszel, hogy minél fehérebben legyenek a fogaid? Hiszen egy sárgás árnyalatú mosoly cseppet sem vonzó, az elszíneződésről pedig sokszor az ételek tehetnek, amiket megszel. Valószínűleg, amikor megiszod a kedvenc üdítő italodat nem azon gondolkodsz, hogy mennyire lesznek…..
Ha valakinek zsíros a bőre, akkor nagyon oda kell figyelnie a bőrápolásra. A mindennapos arctisztítás a napi rutin részévé kell váljon, az viszont nagyon fontos, hogy ehhez nem használhatsz akármilyen terméket. Most bemutatjuk a legjobb arctisztítókat, melyek kifejezetten a zsíros bőröd barátai…..
Itt a nyár, a programok hegyekben állnak előttünk, így szinte minden nap tartogat valami izgalmas kalandot. Ilyenkor persze eszünkbe se jut, hogy esetleg valami beárnyékolhatja a programokat, de éppen ezért jó, ha előre gondolkozunk és betesszük a táskánkba a Többcélú családi védőkrémet! Ez egy…..
Ismerős az érzés, amikor tanácstalanul állsz a drogériában és próbálod eldönteni a több tucat arckrém közül, hogy melyiket is kellene választanod? Valóban nem könnyű a helyzet, mert meglepően széles a választék és minden ember bőre másképp reagál az egyes hatóanyagokra. Ha biztosra akarsz menni, a…..
A gyönyörű, ápolt, egészséges haj, egész kisugárzásunkra pozitívan hat, így muszáj, hogy mindig gondoskodjunk róla. A külső és belső ápolás egyaránt nagyon fontos, ezért egyiket se vegyük félvállról! Rengeteg vitamin és ásványi anyag szükséges ahhoz, hogy a hajszálak ragyogóan vonzóak maradjanak.…..
A tusfürdők színes világa, a különféle variációk, a rengeteg illat és vonzó csomagolás, mára már igencsak háttérbe szorította a szappanok világát. Pedig nem is olyan régen még luxus terméknek számítottak a szappanok, de manapság egyre kevesebb ember alkalmazza őket a fürdéshez, mosakodáshoz. Most…..
Újdonsült anyának lenni, az egyik legnagyobb kihívás az életben. Rengeteg mindenre kell odafigyelned, magadra semmi időd nem jut és minden pillanatban azon aggódsz, hogy nehogy rosszul csinálj valamit. A fürdetési rituálét szeretnénk most megkönnyíteni a számodra és adni néhány hasznos tanácsot,…..
Ha pattanásokkal küzdünk a mindennapokban, akkor muszáj arra odafigyelnünk, hogy speciálisan, a mi problémánkra kifejlesztett termékekkel kezeljük az arcunkat. Vannak olyan összetevők, melyek szuper hatást tudnak elérni egy gyulladt, problémás bőrön. Ilyen például a Nim növény. Antibakteriális…..
Az arcon éktelenkedő pattanások az egyik legkellemetlenebb bőrelváltozások közé sorolhatóak. Amellett, hogy esztétikailag is zavaróak, fájdalmas, gyulladt érzéssel párosulhatnak. Ha sikeresen szeretnénk leküzdeni ezt a problémát, akkor bizony muszáj odafigyelnünk néhány dologra. Kezdjük belülről!…..
A sötét, hideg tél után már mindenki nagyon várta, hogy végre megérkezzen a tavasz. Az évszak, amelyben újraélednek a növények és a sugárzó napfény D-vitaminnal és boldogsággal tölti fel az embereket. Ez a legjobb időszak arra, hogy te magad is megújulj. Hagyd magad mögött a depresszív telet és…..
Mindenki számára fontos, hogy odafigyeljen a szájhigiéniára, hiszen a nem megfelelő szájápolás fogászati gondokhoz vezethet, ami egyenes út a fogorvoshoz, akit -valljuk be-nem sok ember kedvel. A kellemetlen, olykor fájdalmas beavatkozásokat azonban elkerülheted, ha fejben tartod a…..
Sokan sokfélét mondanak arról, hogy hogyan is érdemes ápolni a fogakat. Ezek azonban nem mindig hiteles tények, éppen ezért érdemes kikérni a szakemberek véleményét. Lássunk néhány elterjedt fogápolási tippet, amiről lehetséges, hogy eddig te is azt gondoltad, hogy segítenek a megfelelő…..
A hideg idő beköszöntével egyre inkább megfigyelhetjük, hogy kezdenek megjelenni az érzékeny ajkainkkal járó problémák. A repedezett, száraz, akár fájó érzéssel is párosuló kellemetlenség azonban megelőzhető, csak kellő figyelemmel kell gondoskodnunk az ajkainkról.   1.…..
  A fogínygyulladás kezelése rendkívül fontos az egészségünk fenntartása érdekében. A kezeletlen gyulladás ugyanis az egész szervezetet veszélyeztetheti, hisz a baktériumok a véráramba is bekerülhetnek, s eljuthatnak a szervezet bármely pontjára. Az ínyproblémák megelőzése…..
A mindennapos arcápolás meghatározó kérdése, hogy milyen arckrémet használsz. Ha egyszer már sikerült találnunk egyet, ami bevált, ahhoz általában rögeszmésen ragaszkodunk, mint a legféltettebb kincsünkhöz. De amíg idáig eljutunk, sokaknak okozhat fejtörést a megfelelő krém…..
NaturalNet Induljon egy új kaland! 2015.09.23 13:34:02
  Most, hogy véget ért az elviselhetetlen hőség, talán sokkal inkább kedvet kaptok ti is egy könnyed kiránduláshoz. Kis országunkban pedig rengeteg izgalmas terep található, ahol egy kellemes túrázás élménnyel teli programmal kecsegtet. Én személy szerint imádok a várostól…..
Amikor megérkezik a legújabb családtag, akkor minden szülő nagy figyelmet fordít arra, hogy a baba minden szempontból a legjobbat kapja. Ez nem lehet másképp a babakozmetikumok esetében sem. Mivel rengeteg termék létezik a piacon, így nagyon oda kell figyelned, hogy mely készítmények…..
Akinek volt vagy van pigmentfolt a bőrén, annak nem kell magyarázni, hogy milyen bosszantó érzés a bőrszín egyenetlensége. Ráadásul, ha mindez az arcunkon éktelenkedik, az még frusztrálóbb tud lenni. Persze ilyenkor összetesszük a két kezünket, hogy létezik egy csodálatos, mindezt leplező gyors…..