Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adeleb

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó a populáris kaszinójátékokban, hogy sokat tudunk róluk, rengetek cikk születik velük kapcsolatban, mindenféle stratégiával. A klasszikusok gyökerei általában tényleg régre nyúlnak vissza és mindenféle izgalmas legendák övezik a fejlődésüket. (ezeket majd igyekszem…..
Ejtsünk meg pár mondatot az internetes pénztárcákról. Érthető módon mindenki számára, aki online fogad vagy játszik, szüksége lehet egy megbízható, biztonságos ún. e-wallet-ra, ezzel meggyorsítva és biztonságba helyezve, a ki- és befizetéseket.Ezek közül kiemelném a…..
Mi is az az oltás-paradoxon? Az oltások által megelőzhető betegségek előfordulása illetve az ilyen betegségek által okozott halálesetek száma az elmúlt évtizedek alatt rekormélységekbe zuhant. Ezáltal a kötelező védőoltások számítanak az eddig bevezett orvosi és…..
1. Bankroll Management 2. Tilt? NEM! 3. Kerülni a megbízhatatlan kaszinókat 4. Megtalálni a nekedvaló játékot 5. Válaszd a jobb szoftvert 6. Töröld a cookiekat! Ha ezekre odafigyelsz, biztosan nyereségesebb lesz a játékod.... angolul tudtok részletesen utána olvasni itt...
Van amikor a puszta empirikus megfigyelések szakszerű értékelése többet mond bármilyen jól megtervezett kísérleteknél. A rákkutatás történetében ilyen volt hat évtizeddel ezelőtt, amikor Nordling, majd Armitage és Doll először leírták, hogy a rákos megbetegedések…..
„Használjatok napkrémet. Ha csak egyetlen egy tanácsot adhatnék a jövőre nézve, a napkrém lenne az. Amíg a napkrém hosszútávú védőhatása kutatók által bizonyított tény, addig a többi tanácsomnak nincs megbízhatóbb alapja, mint saját élettapasztalatom.” Mary Schmich…..
Amit az online kaszinózásról az első percben megtudtam, hogy az egész internet el van árasztva stratégiákkal. Legtöbbjük ugyanaz másképp megfogalmazva, van amelyik nagyon egyszerűen érthető és…..
Azért indítottam ezt a blogot, mert szeretnék egy összefoglalót az online kaszinózásról saját magamnak és remélem, hogy leírva a tapasztalataimat, talán másnak is segítségére lehet…..