Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erotikashow.hu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
Erotikashow.hu 2019.05.17 12:17:34
Kedves Megrendelő!

Nagyon sajnáljuk, hogy csalódott a szolgáltatásunkban és a csomagja a szállítás során megsérült a GLS futárszolgálatnál.

Kérjük, hogy amennyiben sérült csomagot szállítanának ki az Ön részére azt ne vegye át a futárszolgálat képviselőjétől, hanem kárjegyzőkönyv felvételével küldje vissza részünkre, mi pedig díjmentesen újra küldjük, akár másik futárszolgálat igénybevételével.

Cégünk minden esetben gyári, original terméket forgalmaz. Használt termékek cégünknél megsemmisítésre kerülnek. A termék doboza szállítás során sérült meg. Az Ön által rendelt termék gyárilag nincs védőfóliával ellátva, de ennek ellenére ügyfélszolgálatunkon a tegnapi napon díjmentesen kicseréltük a termékeket, futárszolgálatnál pedig panaszt tettünk, így panaszát lezártnak tekintjük.

Sajnálattal olvastam, hogy ezek után cégünket rossz fényben tüntette fel a Homár blogon.

A csomagokat minden esetben maximálisan diszkréten adjuk fel, jelöletlen kartondobozban, gondosan ügyelve az alapos csomagolásra, 3cm-es rézkapcsokkal lezárva.

Rendeléseket csomagolás előtt kétszer is ellenőrizzük, hogy minden rendben legyen.

Piacvezetőkként elkötelezettek vagyunk a magas minőségű szolgáltatásban, így szívesen látjuk vendégül, ahol megmutatjuk csomagolási rendszerünket.

Üdvözlettel:
Pörzse Norbert
alapító - Erotikashow.hu
Webshop Logisztika Kft.