Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gezaba

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a Blikk beleturkált, akkor túrjunk bele mi is. Mármint a főzős realityk szereplőinek zsebébe. A Blikk érdekes infókat közölt a Vacsoracsata és a Hal a tortán kulisszatitkairól. A legérdekesebb, hogy a Vacsoracsata 470 rugót hoz a szereplők konyhájára, míg a Hal a…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
A csomagolásra írtak szerint ugyanis ahhoz, hogy ledolgozzunk egy sornyi (vagyis három kiskockányi) csokit, 157 órányit kell úsznunk folyamatosan. Majdnem egy hét. Ehhez képest mit számít az az egy nap, amit szökőév extraként 2008-hoz csapott a Hamburgerfutár? Teodoru konzumsztorijai…..
Jövő hét étfőtől nem szerkeszti, hanem a kamerák előtt vezeti a Híradó esti főkiadásait Siklós András. A 47 éves, angolul felsőfokon beszélő újságíró 20 éves tapasztalattal rendelkezik a közszolgálati hírszolgáltatásban. Siklós András 1985-től 1997-ig a Magyar…..