Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.O.B.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy néha olyan benyomást keltünk, mint akik testületileg nem kedvelik az Audit, pedig az ilyesmi még olyan kemény helyeken is elképzelhetetlen, mint mondjuk Észak-Korea. Nálunk pedig közel sincs olyan kemény diktatúra. Én például nagyon szeretem az Audikat, még az A6-ost, az…..
B.O.B. 2008.02.21 12:15:09
A kialakított munkahelyek mennyire ergonómikusak és mit tesznek azért, hogy az legyen? Nem kell válasz, megmondom: Semmit! A darabszám az első, aztán a tisztaság, a dolgozóra meg nem figyel senki. Másik dolog ami nem sokára megérkezik a gyárcsarnokba, a meleg. Tavaszodik, jön a nyár, kint 30 fok bent 37, esetleg a gépek mellett lehet kicsit több is. Megoldás? Két melósra jut egy ventilátor, már ha a klimatizált vezérlőszekrénybe nincs túl meleg és nem oda van állítva. Ja meg szódavíz. A nadrágot (kertész nadrág, vagy hogy hívják) nem tűrheted le, mert a szegmensvezető szerint akkor nem látszik a területi jelzés… No comment! Kánikula idején nem jár külön pihenő: “nem a napon dolgozol baz+! Igyá szódát!” Oszt hónapot!
Bár, ha főnök lennék és egy kellemesen klimatizált irodából bámulnám a soron dolgozó beszélő szerszámokat, akkor lehet, hogy én is magasról tojnék rájuk!
De azért az elért eredményekre is büszke vagyok ám! A huzamosabb ideig monitor előtt dolgozóknak szemüveget adott a cég, és biztos volt más is még!
Hozzászólásommal nem akartam pocskondiázni az AHM-et, de ha esetleg olvassa Lőre úr, igazán eladhatná a vezetőségnek, hogy egy kicsit javíthatna a munkakörülményeken a cég, számtalan embernek okozna egy kis örömet, és meglehet, hogy akkor, áradozó kommentek lepik el az ilyen és ehhez hasonló fórumokat. PR okokból is meggondolandó (ingyen reklám + fogadatlan prókátorok ömlengése stb.), de persze lehet, hogy rosszul gondolom, nem szakterületem a téma.
Persze illúzióim nincsenek, és már rég túltettem ezen magam.
Bocs, ha nem vág ide a komment! :P