Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisera

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebbeket a legválogatottabb módszerekkel szokták kiforgatni a párnába rejtett pénzükből. Mostanában a Zepternek látszó gyógylámpa a menő, drágább, mint az eredeti, és nyilván nem csinál semmit (mondjuk a Homár az eredetiben sem hisz). Szilviéknél egy CO-jelzővel…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Ma este megyünk jelmezbálba, és fingunk sincs, mi legyen. Azaz nem volt, aztán Ern0 elküldte ezt a képet, és elkezdtünk reménykedni. A modell eleve rokonszenves, mert nem kell varrni hozzá. Homár Borisznak (5,5) ketten három napig varrtuk a csontvázjelmezét az ovis farsangra bónusz…..
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
Nem kell sietnie, aki még nem állt át digitális videózásra, 2-3 éve még biztos van, mielőtt a dvd is kikopik a forgalomból. Gg ebben a rohanó világban kapott útmutatást Ossiantól, aki nyomtató- és fénymásolóbizniszben nem utazik, úgyhogy a klasszikus indigós megoldással…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..