Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iOros

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét megrendezzük az immár hagyományos ördöglakat találkozót. Mint mindig, most is a játékok kipróbálása, új fejtörők megoldása áll a központban, de ezen kívül számos érdekes programban vehetnek részt az érdeklődők. Lesz nálunk egy csomó alapanyag, mindenki…..
Zilly Rosen ételdizájner nem mindennapi szakácskönyvében részletesen bemutatja, hogyan lehet olyan süteményeket készíteni, melyek bármilyen Halloween parti legsikeresebb édességei lehetnek. Lépésről-lépésre, fotókkal és magyarázatokkal illusztrálva, egy óra alatt…..
A köztévé második évadra is berendelt sorozatát a teljes népesség körében már a Maradj talpon! ismétlése is megveri az m2-n - derült ki a közmédia hétfői statisztikáiból. A sorozat legutóbbi részét a 18-49-es korosztályban mindössze 59,6 ezren nézték (3,1 százalékos…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
iOros 2012.03.01 09:34:03
bigyoshop.hu/?q=products/show/iphone-bookbook

én erre vágyom mióta megláttam
Amikor véletlenül megpillantottam a Mac App Store-ban az "íróknak" szekciót, egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ugyan milyen alkalmazások lehetnek azok, amik segítségével egy író jobban boldogul? Egy szövegszerkesztő alapfunkcióira van ugyanis szükség, a többire nem képes…..
iOros 2011.05.30 13:41:53
@TommyNagz: nem az AppStore hígul, hanem a mac használók. Ez egy "ezeréves" program. Már több éve használom. Szóval inkább ezt másolja a többi.
Van ez a bejelentés, tudjátok, a tegnapi, amit nem fogunk elfelejteni, és már kezdem úgy gondolni, hogy az Apple-nek igaza van: mivel korábban egyetlen jelentéktelen újítást sem próbáltak ekkora lelkesedéssel beharangozni, simán lehet, hogy még évtizedek múlva is anyázni fogunk, ha…..
iOros 2010.11.17 14:43:21
Én nem értem a fanyalgókat. A Beatles igenis nagyon meghatározó együttes volt a maga idejében, és utána is. Lehet, hogy ma már nincs ilyen ereje, de nézzétek meg a Rolling Stone magazin "Minden idők 500 legjobb albuma" listát (en.wikipedia.org/wiki/The_500_Greatest_Albums_of_All_Time), ott látható, hogy a The Beatles a legjobb nagyon sok tekintetben.
Másik dolog, hogy a két cég közötti pereskedésnek szerintem ez egy nagyon szép lezárása.
Szerintem igenis nagyon fontos lépés volt ez az Apple-nek.
Az i-Doki sorozat újabb része következik, a MacBookok és az iPhone hibáinak felsorolása után ezúttal a különböző iMac-generációk szériahibáit szedjük össze, majd azokat a meghibásodásokat vesszük sorra, amelyek minden szériánál előfordulhatnak. i-Doki ebben a hónapban is…..
Intro Bár még mindig igaznak gondolom, hogy a prc több platformon elérhető, és több funkciót biztosít általában, de az is igaz, hogy nagyjából meg vannak számlálva napjai, és ha kihalni nem is fog feltétlenül, de elszigetelődik. Ennek legaláb két oka van. Az egyik, hogy az…..
Bigyóblog Legóból iPad 2010.02.01 10:06:04
Az igazi úgyis csak két-három hónap múlva jelenik meg. Ráadásul a legofanok mindig összerakják a legújabb, leghype-oltabb termékeket. Ez vajon tud flasht?Via Übergizmo..