Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wikus Van De Merwe

0 bejegyzést írt és 1206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Detoxban végződött az éjszakája ennek a két sünnek, mert úgy bekarmoltak csórik egyik éjjel a thüringeni játszótéren. A nagy üveg tojáslikőr mellett magatehetetlenül fekvő két részeg állatot szerencsére kiszúrták reggel a parkban járőröző rendőrök, és gyorsan előállították őket a helyi állatkertbe…..
Wikus Van De Merwe 2018.06.21 15:25:41
Subba Lendületet! 2018.06.20 09:21:09
Ezt aztán jól kisütötték: HIPHOP GRILL Talán 1997-es Summer Jam az Orczy-kertben ütött akkorát, mint ez a szombati rapmajális fog a Golftanyán. Csak itt csomó féle zaba  lesz, meg híres rapsztárok Amerikából.  Csóró vagy, de azért szívesen ott bólogatnál a tömegben te is?  Vagy nincsenek anyagi…..
Május elején ünnepelte 71. születésnapját Gór Nagy Mária, ezért Józsi Barát elhívta dumcsizgatni egy kicsit a műsorába. A művésznő valószínű afterből érkezhetett a stúdióba, mert még elég rottyon volt.  De hogy mitől, én azt meg nem mondom. Amúgy innen is HBD!      ..
Fekete Pákó egy ideje valami általános iskolában oktató tanárnővel kavar. A viszony komolyságát jelzi azért, hogy a  nő már elvitte magával, és bemutatta vidéken élő szüleinek. is. Örök élmény mindannyiuk számára. A helybéliek azt hitték Pákóra, hogy migráns, úgyhogy azonnal ki is hívták rá a…..
Subba RIP Avicii 2018.04.20 19:20:00
Hey  brother..  Omán fővárosában, Maszkatban, holtan találták a 28 éves Avicii-t.  2016-ban veretett utoljára Ibizán. A hirtelen jött világsztársággal járó aranyéletet nem sikerült könnyen feldolgoznia. Szervezetének  legalábbis tuti nem ment: a mértéktelen piálással fordított arányban kevés…..