Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odassynceriak

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
odassynceriak 2017.07.17 18:41:04
Mert fölösleges ijesztgetés volt, igaz? Sokan - időben - mondták, hogy egy-két héten belül BÁRMI megtörténhet ebben az országban, majd kapkodd a fejed, állampolgár, BÁRMI megtörténhet. Az ajvékoló fotelértelmiség - mondták sokan és legyintettek. Mások ugyanezt…..
odassynceriak 2015.08.30 14:34:39
@törökmonika: Sokunknak meg már az izráélita mocskolódásból és gyűlölködésből van már nagyon elegünk!
  Hagyjuk most, hogy mennyire tehetségtelen és dilettáns. Hogy milyen minőségűek a mondatai. Hogy milyen ő, emberileg. Végülis a frusztráció, a kapzsiság, az alkoholizmus és a buta műveletlenség se…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
odassynceriak 2015.06.18 23:33:25
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: tyű a mindenit te ilyen nagy ember vagy?