Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motivátor

56 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vehetsz házat, de otthont nem; vehetsz ágyat, de álmot nem; vehetsz órát, de időt nem; vehetsz könyvet, de tudást nem; vehetsz pozíciót, de tiszteletet nem; megfizetheted az orvost, de az egészséget nem; megveheted a szexet, de a szerelmet nem; megveheted a lelket, de az életet…..
  Van olyan pedagógus, aki meghatározó az életedben? Vagy a gyermekedében? Van olyan orvos, egészségügyi dolgozó vagy szociális munkás, aki emberségből, szeretetből olyat tett értetek, ami talán másnak nem tűnik fel, de nektek kinyitotta a világot, megváltoztatta az…..
motivátorok Blog - Ajánló 2015.09.08 13:58:00
Három élet - lecke  http://wmn.hu/2015/09/07/harom-lecke-amit-a-hetkoznapi-hosnoktol-tanultam-meg-egy-eletre/..
motivátorok Gondolat 2015.09.08 10:47:00
  Ha be akarsz pillantani az emberek lelkébe és meg akarsz ismerni valakit, ne azt figyeld, hogyan beszél, hallgat, sír, vagy hogy megmozgatják-e a nemes eszmék, hanem azt, hogyan nevet. Aki szívből tud kacagni, jó ember.  Fjodor Mihajlovics Dosztolevszkij..
motivátorok Kopogtatás nélkül 2015.09.08 10:27:00
  Ha megszeretlek,kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,de gondold jól meg.Szalmazsákomra fektetlek,porral sóhajt a zizegő szalma. A kancsóba friss vizet hozok be néked,cipődet, mielőtt elmégy, letörlöm,itt nem zavar bennünket senki,görnyedvén ruhánkat nyugodtan…..
motivátorok Kedvenceim leltára 2015.09.06 07:36:00
  Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!..
Az EOS 5D sorozat tizedik születésnapjára a Canon Europe összeurópai fotóversenyt hirdet különleges, korlátozott kiadású EOS 5D díjakért. A versenyben olyan kép megosztására hívja az fényképezőgépet vagy akár okostelefont használó amatőr és profi fotósokat, amely…..
motivátorok Gondolat 2015.09.05 17:53:00
  Az elmúlt években gyakran szembesültem az alázattal. Azzal, hogy magam hogy váltam az élettel, az emberi kapcsolataimmal, magammal szemben alázatos. Milyen út vezetett odáig, hogy előcsalogattam ismét a mélyből ezt a számomra fontos erényt. Megtanultam köszönni a reggelt, a…..
motivátorok Kedvenceim leltára 2015.09.05 17:46:00
A Mester mindig azt tanította, hogy a bűntudat olyan gonosz érzés, amit el kell kerülni, mint az ördögöt. Minden bűntudatot! - De nem kell - e a bűnünket gyűlölnünk? - kérdezte az egyik tanítvány. - Amikor bűntudatod van, akkor nem abűnödet gyűlölöd, hanem saját…..
motivátorok Kedvenceim leltára 2015.08.27 11:13:00
Szerelem, ha egyik a másikát repülni hagyja, de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja...
motivátorok Továbbajánló 2015.08.27 08:05:00
Egy tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte: - Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek? A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük…..
motivátorok Továbbajánló 2015.08.26 14:59:00
  Ha felidézel egy emléket, gondolsz valakire, vagy csak próbálod összeszedni, mit kell vásárolnod hazafelé, a másodperc törtrésze alatt biokémiai folyamatok szédületesen összetett hullámzása vonul végig a szervezeteden. Ennek köszönhető, hogy az egész tested érez,…..
    Ne engedd, hogy mások lehúzzanak! Ne csökkentsd a sztenderdjeidet azért, mert mások nem hajlandók növelni az övéket!..
  Ne tarts haragot! Ne éld az életedet gyűlölettel a szívedben! Az lesz a vége, hogy neked jobban fog fájni, mint azoknak, akiket gyűlölsz. ..
motivátorok Továbbajánló 2015.08.04 09:23:00
Lassan meghal az, aki soha nem megy útra, aki nem olvas, aki nem hallgat zenét, aki nem tudja megtalálni a maga bocsánatát lassan meghal az, aki elvesztette önszeretetét, aki nem fogadja más segítségét lassan szokásainak rabja lett, aki mindig ugyanazt az utat járja, aki soha nem…..
motivátorok Továbbajánló 2015.08.04 09:04:00
“Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem. Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG. Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud…..
  Hagyd abba a panaszkodást és az önsajnálatot! Az élet okkal küldi a ziccereket – azért, hogy az utadat olyan irányba fordítsa, ami neked való. Úgyhogy mosolyogj! Hadd tudja meg mindenki, hogy ma sokkal erősebb vagy, mint amilyen tegnap voltál és az is leszel! ..
  Koncentrálj arra, hogy a saját eredményeidet javítsd minden nap! A siker a TE és ÖNMAGAD közötti ütközetben dől el. Nem mindenki mással kell versenyezni..
motivátorok Továbbajánló 2015.07.15 15:39:00
Hoppá. Sokszor eszembe jut, hogy elmenekülnék egy lakatlan szigetre. Vagy a csigaházamba. Ahol mentesülnék a világ ingereitől. Csak magammal foglalkozhatnék. Mert túl sok. Sok a zaj, a felém áradó információ dömping. Folyamatos készenléti állapot. Ilyenkor érzem úgy magam, ahogy…..
motivátorok Stressz pozitívan 2015.07.15 15:38:00
Akkor tudjuk pozitívan értékelni a stressz, ha neveltetésünkből kifolyólag a stresszhelyzetre megoldandó kihívásként tekintünk, vagy ha stabil az önbizalmunk, és nem egy aktuális helyzet végkimenetelétől vagy mások ítéletétől tesszük függővé, mennyit érünk.  Tehát. Ha…..
motivátorok Továbbajánló 2015.07.15 08:43:00
                                        Gondviselés Abban a pillanatban,         amint valaki határozottan elkötelezi magát valami mellett,         az isteni Gondviselés is akcióba lép. Minden az illető segítségére lesz,         ami egyébként…..
motivátorok Továbbajánló 2015.07.14 08:35:00
Kértem Istent... Kértem Istent, vegye el a gőgömet, és Isten azt felelte: Nem. Azt mondta, nem az Ő dolga, hogy elvegye: az én dolgom, hogy feladjam. Kértem Istent, tegye egészségessé béna gyermekemet, és Isten azt felelte: Nem. Azt mondta: A lelke egészséges, a többi…..
motivátorok Továbbajánló 2015.07.13 10:29:00
Csernus doktor 10 parancsolata:1. Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt.2. Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő…..
  Minden találkozásnak célja van! Rá fogsz jönni az életed során, hogy minden egyes emberrel való ismeretségednek célja van. Egyesek próbára tesznek, egyesek kihasználnak, egyesek pedig tanítanak. De a legfontosabb, hogy lesznek, akik kihozzák belőled a legjobbat...
motivátorok Továbbajálnó 2015.07.10 10:59:00
  http://gloria.tv/?media=178793&language=DGtkouwHWmP Nézd meg. Figyeld. Magadra ismersz? Mikor melyik szereplő vagy, voltál Te életed során? Jó példát ad a film arról, hogy az egymásnak feszülésekből nem feltétlenül az agresszor kerül ki. Egy jó magyar közmondás jutott…..