Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint László

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanra már lebontott Rongyos csárdára akkor figyeltem fel az egyik régi térképen, amikor a közelében található Három Rózsa csárda után kutakodtam. A fennmaradt adatok alapján a Rongyos csárda 1754 körül épülhetett, a leírás több (19) csárdát is felsorol, ezek között megtalálható a régi Rongyos…..
Az ügyészség előszeretettel dicsekszik azzal, hogy a váderedményességi mutatója 95-96 százalék körül mozog. Vagyis a bíróság ilyen nagy arányban ítéli el a megvádolt személyeket. Ez ugye elvileg az ő munkájukat dícséri. Van azonban ezzel egy kis bökkenő. Pontosabban nem is…..
JogÁsz Tolmácsot kérek! 2015.06.20 19:27:01
A Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Biszku Béla ellen hozott ítéletet, mert az elsőfokú bíróság nem derítette fel megfelelően a tényeket. Ez nem csak a jobbikos Novák Elődöt háborította fel olyannyira, hogy üvöltözése miatt ki kellett küldeni a…..
Élet 50.-n túl Költözés 2015.06.09 19:44:49
50 éves koromig sosem költöztem.Ez valahogy kimaradt.Abban a lakásban éltem,ahova születtem.Ott alapítottam családot és a gyerekeim is oda érkeztek. Azóta ez megváltozott.Bizonyos értelemben vehetjük úgy,hogy nemhogy van élet 50-n túl! Sőt! Az élet akkor kezdődik! Az első…..