Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Höckernase (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek a menekültek, ez már nem vicc, itt eszi őket a fene, Olaszországban már vonulgatnak és rombolgatnak, ott fetrengenek Milánóban, Calais-ben kamionokat támadnak meg stb. És ugyan, most mi a francot kellene kezdeni velük? Zavarjuk el őket? Á, azt nem lehet, mert jogaik vannak;…..
Höckernase (törölt) 2015.06.18 07:39:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a ballib uralom is a mi művünk, minden olyan izmust mi terjesztünk, ami gyengíti a fehér európaiakat. A kereszténységtől a kommunizmuson át a balliberalizmusig.
A muszlimok bajkeverésére hivatkozva fogják a kormányaink csorbítani a jogaitokat.
A USA-ben se vagyunk többségben, mégis szépen jelen vagyunk minden kulcspozícióban. Média, pénzügyi szektor, politika stb. Ez a lényeg. Az alja munkát elvégzik a fehér politikusok. Némelyik még el is hiszi, amit a szájába adunk.
Európát homogenizálni kell, lehet, hogy néhol lesz egy-két iszlám kalifátus Európában, de a termékeny, tiszta, ritkán lakott Kelet-Európa nem ilyen, ott van élettér és kevés a muszlim viszont olcsó a föld.
Az, hogy Londonban, Párizsban, Koppenhágában, Rotterdamban életveszélyes lesz a helyzet, az nem érdekes. Minket védeni fognak a fegyvereseink.
Pár generáció alatt eltűnik a gój fehérember Európából.