Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erwin Wiener

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. "Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel" - mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem…..
       Az a helyzet, hogy ezt a posztot már nem teszik ki az Index címlapra, mert az Indamedia valamiért nem szeretné. Biztos véletlen, semmi köze a tulajdonosi szerkezethez, szokásosmagyarsatöbbi.       Úgyhogy most írok pár sort arról, hogy mi is az a "totally nonfree".      Képzeljék el azt,…..
       A CEU nyilván többet ér egymilliárd dollárnál. A kamatozó magánvagyona , az ún. endowmentje, kilencszázmillió dollár körül van. Ezt az egyetemet ajándékozza most Magyarország Ausztriának.      Ausztriának van egy kisebb tudományos akadémiai hálózata, amelyik összesen 39 európai nagy grantet…..
Erwin Wiener 2019.07.31 22:15:19
Mától hivatalossá vált:
www.uni-neumann.hu/dr-fulop-tamas-a-neumann-janos-egyetem-uj-rektora

Ld. még ehhez: jhnnsclvn.wordpress.com/2019/07/27/breaking-news-szolnok-college-r-i-p-szolnoki-foiskola/

illetve:

ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2019/06/24/masters-of-ceremonies-szolnoki-avatomesterek/
Erwin Wiener 2019.07.14 02:03:26
A hazugság hasznos stratégia más műfajokban is, pl a pályázatokban. Ez a jászberényi pedellus azt hazudta a rektori pályázatában, hogy 20 éves egyetemi tapasztalattal rendelkezik. Hallgatóként csak a Jászberényi Főiskolát, oktatóként csak a Szolnoki Főiskolát ismeri. Ezeknél egy jó középiskola is nívósabb. Egyetemet életében nem látott, azt se tudja, mi az. Évtizedes vezetői tapasztalatot is hazudott a pályázatában. Ez pedig úgy néz ki, hogy a szolnoki városvezetőknél kijárt magának egy helyi levéltárvezetői állást, ahol három beosztottja volt. A három közül az egyik a kávét főző titkárnő volt. Erre a két hazugságra építette fel a rektori pályázatát. Nemcsak a naiv, vidéki kecskemétiek hitték el neki, hogy megfelel a pályázati feltételeknek, hanem Palkovics, Matolcsy és Kásler is. Ez is alátámasztja az elméletedet: a hazudozás kifizetődő, hiszen senki nem jár utána. A legszebb példa Pethő Sándor egyetemi tanári kinevezése a Károlira fiktív szakmai életrajz és fiktív publikációk alapján. Külföldi vendégtanári állásokat és idegen nyelvű, külföldön megjelent publikációkat hazudott magának, amelyeknek csak a címeit találta ki nemlétező lapszámokkal. Bejött neki a blöff a másik gagyi egyetemen, ami ugyanolyan szar, mint a Neumann: jhnnsclvn.wordpress.com/2010/08/19/university-of-impostors-1-the-vice-dean-sandor-petho-csalok-egyeteme-1-petho-sandor-dekanhelyettes/
         ( Ennek a posztnak volt egy kissé kevésbe visszafogottabb verziója, amit végül nem élesítettem.)         Tőkéczki Széchenyi-díjas történész volt - írják a nekrológok. Mindenki tudta, hogy alig volt történész, antiliberális ideológus volt,  marxistaként és  antimarxistaként egyaránt.…..
         Palkovics László államtitkár szerint 2030-ra Közép-Európa egyik legfejlettebb felsőoktatása jöhet létre Magyarországon.         Az ELTE 2014-es költségvetése körülbelül 86 millió euró volt, ami csak valamivel több mint C.Ronaldo éves jövedelme. Ezzel…..
Erwin Wiener 2015.06.18 00:53:16
@jotunder: Pedig nem az. Egyetemi tanár ide, akadémikus oda, lenyúlta az autósképzést. Ellenőrizzétek, ha nem hiszitek. A Kecskemét környéki cimboráit is, főképp Érsek pályázatát. Hol oktatott ő azelőtt autóvezetést?