Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tun.dee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön élve néha előtör belőlünk a hiányérzet Magyarországgal kapcsolatban. Persze mindenkinek más hiányzik, legyen az a szülővárosa, egy jó leves vagy valami egészen más, másoknak talán meglepő dolog. Neked mi az az öt dolog, ami a leginkább hiányzik Magyarországról? Írd meg a…..
Az első promókép az új évadhoz. Fasza...
A TCA, az amerikai tévékritikusok szervezete kiosztotta díjait - nem nagy meglepetésre a Mr. Robot lett a legjobbb újonc, az FX The People v. O.J. Simpson: American Crime Story című sorozata pedig négy nevezéséből hármat is díjra tudott váltani. Aminek külön örülök, hogy az évek…..
Felrobbanó autóval, sötét sikátorokban eldördülő lövésekkel és egy mindenféle érzelmet látványosan megélő Benedict Cumberbatch-csel érkezett meg a hétvégén a Sherlock negyedik évadának előzetese, aminek épp ideje volt már, mivel két és fél éve véget ért az utolsó teljes sorozatévad. A videó alapján…..
tun.dee 2016.07.25 12:37:39
@mollyhooper: ??? bocs de ez faszság.

mellesleg nagyon remélem hogy az agyas Sherlockot nem nyomja el az action :(
tun.dee 2016.07.25 12:57:58
@mollyhooper: max érettebbé válik, a szerepre is. 2010 óta fut a sorozat, jó hogy nem temetnéd... most lett 40. mindegy, az öregedés nálad ezek szerint más fogalmat jelent.