Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akutyafáját

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Claude Lelouch francia filmrendező gyönyörű ámokfutása egy 1976-os reggelen Párizsban. A kétszeres Oscar díjas rendező maga vezette az autót ami félelmetes tempóban ,a közlekedési szabályokat figyelmen kívül hagyva, mindenféle engedély hiányában, egy snittel készült…..
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
Emlékeznek még, amikor roncsgyűjtő kollégám megvádolt, hogy puha a pöcsöm, mert nem vettem újabb krepedlit Imolában? Ő ilyen, neki a szép motoros csempéim nem számítanak, kénytelen voltam írásban és képekkel megvédeni magamat. A blogbejegyzés után egy kedves olvasónk levelet…..
akutyafáját 2009.11.25 17:47:16
@bgy_: hát ez elég összetett.nem mindegy hogy hozott-e a csempe vagy be kell szerezni vagy, nem.aztán hogy mennyit kell "fotoshoppolni" a képet stb...
elvileg minden méret,nincs minimális rendelés.
minden kérdésre szívesen válaszolok mailben.
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
akutyafáját 2009.11.19 08:43:31
@Szekuriti Blogger: "de azért a drogos-tablettás Tilos rádiót egy napon emlegetni velük .."
na ezen besírtam a röhögéstől.de nem ugy ahogy a hozzászóló gondolta.ehhh...
a tilosban az összes ember a szabadidejében vezet műsort ingyen mindenféle kereskedelmi "gondolkozás" nélkül.
a sláger egy igen jól marketingelt butítás volt és volt rá igény az a legnagyobb baj.
éljen újítás és remélem valami minőséget visznek az országos rádiózásba.
25 millió eurót áldoz a kerékpáros sztrádahálózat bővítésére hivatali ideje alatt a mostani holland kormány. A tervezet szerint pár éven belül Hága és Leiden, valamint Arnhem és Nijmegen között is lehet majd háborítatlanul suhanni két keréken. Hollandiában már egy ideje…..
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..