Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drde

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
Drde 2017.07.10 21:14:17
@Brendel Mátyás: Nagyon durva magánéleti gondjaid lehetnek ha még miután már nyilvánvalóan, egészen ordenáré vérciki módon egyértelmű mekkora 70 IQ-s baromság volt amit le bírtál írni a két kicsi kezeddel még akkor is próbálod magyarázni, hogy a másik a retardált nagyjából pont ebben a stílusban hogy legalább hat másodpercre leküzdd az önértékelési gondjaid.
Az ilyen kontraproduktív, tartós szellemi károsult balfaszok miatt tud nyerni a Fidesz...
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Drde 2016.02.09 12:26:06
@sajó d.: ha névvel vállalja akkor fizut is kap mint ti ketten? :D Tudod megvannak a hátrányai az álblogolásnak... Ja amúgy mikor jön a névvel vállalt bocsánatkérés rasszistázós ügyben? Megvan már az alap angol amivel eligazodsz a brutál tamás bátya=uncle tom összefüggésen? :D:D:D:D
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Drde 2016.01.25 10:55:01
@sixx: A kérdőjel gondolom nem fért oda a ponttól. Szerintem ezzel lezárhatjuk mit állítottál és nem állítottál.
"de már nem fogom kijavítani." I-G-É-N-Y-E-S-S-É-G.
Drde 2016.01.25 11:20:35
@sixx: Megdöbbentő lehet eltérő álláspontokkal találkozni. Választásokon se szokott egyértelmű győztes lenni, hát senkinek se jó semmi se sehogy se?

Amúgy SajóD írja már a bocsánatkérést? :D Már lassan a megfelelő halálnemet próbálják kiválasztani számára a kollégák az előző poszt alatt.
Drde 2016.01.25 17:08:03
@linfury: appról már tavaly is ingyen lehetett, idén meg már kifejlesztették a giga high tech böngészős megoldást is, szóval ez a panasz utoljára 2 éve volt igaz. színvonalban is lehetett volna upgradelni ugyanígy mondjuk.
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Drde 2015.06.16 10:15:24
@Alkibiadesz: Nekem is csak azért jött át mert feltűnően csak lovasok voltak, szóval tényleg nem triviális. :D Szerintem simán kivágták az "üzletelős" jelenetet Ramsayvel mert már így is elég tömött epizód volt, arra meg senki nem gondolt, hogy ezt a fordulatot így soha senki nem realizálja.