Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parsec balambér

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös természeti jelenségben volt része június elején azoknak, aki a kínai Ganjingzi Qu településen tartózkodtak ugyanis váratlanul békák ezrei potyogtak az emberekre. A béka eső Liaoning tartományban volt megfigyelhető, miután aznap reggel igen heves esőzések voltak. Mivel a…..
parsec balambér 2015.06.17 16:34:15
@bölcsbagoly: Már bocs, de tévedsz! A qumráni tekercsek pont az ellenkezőjét igazolják annak, amit te állítasz: bebizonyosodott, hogy 1000 évre visszamenőleg az eredeti szöveg ugyanaz, amit addig is ismertek. Egyébként pedig szigorú szabályok kötötték a másolókat (merthogy nagyon korán leírták az eseményeket), hogy a szöveg ne sérüljön. De egyébként hit kérdése is: elfogadom-e tekintélynek az írott Igét?
Éva teremtésében nincs hiba, hiszen Isten számára ez sem lehetetlen, de nem tudom, mire gondolsz.
parsec balambér 2015.06.17 16:58:01
@bölcsbagoly: A garancia mindig meghatározott időre szól, de Isten Beszéde örök, soha nem fog változni. Ez nem azt jelenti, hogy mindig mindent tudunk ellenőrizni, hiszen akkor megint csak értelmét veszti a hit. De ha az ember találkozik Jézussal (mert ez az első lépcső a hitben), akkor elfogadja a Bibliát, hiszen ő abszolút érvényűnek tekintette. Ez már hit, és nem kísérlet / bizonyítás / valószínűség kérdése.
Az Évás kérdést még mindig nem értem, bocs.
parsec balambér 2015.06.17 16:59:15
@bölcsbagoly: A Biblia eredeti szövege nem arám, hanem héber. De majd utánanézek, mi van héberben. Most off.
Vigyázó! Élj érdekes időkben! 2015.06.10 14:04:24
Szombaton ért véget a Brain Bar címmel rendezett transzhumanista konferencia Budapesten. A Design Terminal által rendezett háromnapos előadás-és beszélgetéssorozat rendkívül érdekes és előremutató előadások keretein belül kívánt választ keresni alapvető társadalmi…..
parsec balambér 2015.06.16 09:09:20