Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThePaleEmpress

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, köszönöm szépen az ötletet Gothic Fleur-nek. <333 Kicsit nehezen haladok most az aktuális olvasmányaimmal, addig is szeretném a blogot feldobni ilyen book tagekkel, hátha... Nagyon szeretnék a Germániával haladni, arra vagyok a legkíváncsibb a három közül. Na, de inkább kezdjünk…..
Farkasverem; Az utolsó óráig. 2017.10.24 14:43:02
Író: Traudl Junge, Melissa MüllerKiadás éve: 2002Kiadó: KépzőművészetiTerjedelem: 256 oldal Traudl Junge 1942-től egészen a végig, 1945. április 30.-ig volt Adolf Hitler, nemzetiszocialista vezető, diktátor sokadik titkárnője. Az akkor 22 éves lány, állítása szerint nem tudta, mibe is vágta a…..
Annyian kitöltötték ezt a booktag-et, hogy nekem is megjött hozzá a kedvem, ez lesz az első rendes bejegyzése is a blognak. Igyekszem rendesen kitölteni. Elsősorban ma emlékezni fogok azokra az emberekre (fiatal, öreg, munkás, orvos, katona...), akik rést ütöttek egy addig túl erősnek látszó…..
Farkasverem; Üdv mindenkinek! 2017.07.10 21:18:46
Ez a blog első posztja. Még nem tudom, mi is lesz belőle...én mindenesetre könyves és filmes blognak szeretném, ahol nem szerepel semmiféle mainstream parádé. Csak és kizárólag az én kedvenceim. Stílszerűen az a blog címe, ami, mert főleg II. világháborús dolgokról lesz benne szó (de lehet, hogy…..