Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ql Fishing

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utcánkban kivirágzott a mandulafa, ami azt jelenti, hogy beköszöntött a tavasz. Ahogy a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik, úgy ébredeznek a téli álomból pikkelyes barátaim. A melegedő víz kimozdította a keszegeket vermelő helyeikről és a folyón felfelé úszva, csapatokba verődve…..
Ql Fishing 2016.03.30 19:49:35
A 2015. év horgásza „nemes hal kategória” győztese után következzen az „egyéb hal kategóriát” megnyerő hal és az azt kifogó horgász bemutatása. Jó látni, hogy a szavazók értékelik, ha egy különleges, ritkaságszámba menő hal is a versenyzők között van. Ebben az évben is „címvédő” maradt a…..
2015, november. Még csak fél 3, nehezen indul a nap. A konyhában ülök a nyekergő fa széken és várom, hogy a kotyogós elvégezze a reggeli feladatát. Hamarosan kész, már sziszeg. Addig a fürdőbe vonulok és felpofozom magamat egy jó adag hideg csapvízzel. Arcom kipirosodik, bőrömön feláll a szőr is.…..
Visszakanyarodva az előző rész nyers szövegéből természetesen szakítottam némi időt a pihentető horgászatokra is. Szemet gyönyörködtető tájakon hódolhattam kedvenc hobbimnak. A folyóvízi torpedók rendre átmozgatták elgémberedett testrészeimet, ennek köszönhetően a hosszú unalmas percek elmaradoztak.…..
Ql Fishing 2016.02.05 15:15:30
@Kenyeres László: Az elmúlt 15 év legjobb és legszebb horgásztúrája volt.
Igaz a Marosi -17-es víz nem volt valami óriási, de a jó idő a környezet és a halak kárpótoltak bennünket. Sajnos azt kell mondjam,hogy gyönyörű a Tiszánk,de a Duna az összes Tiszatúrát felülírta.
Horgászélményekben gazdag évet kívánok neked. Legyen mindig téma a blog íráshoz. Üdv
Az ordasi megmérettetés után nagyobb munka vette kezdetét odahaza, így sajnos csak vizuálisan kerülhettem kapcsolatba szeretett horgászvizemmel, a Dunával. A meszelés nem tartozik a kedvelt munkák közé, de ha meg kell csinálni, akkor nem lehet halogatni. Egyszóval a horgászat egy…..