Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez a név már foglalt 123

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte nagy múltra tekint vissza a használt cuccok adás-vétele. Zsibvásárok, bolhapiacok és még sok más. Az esetek többségében nagyértékű termékeket szoktunk használtan megvásárolni, abban reménykedve, hogy olcsóbban hozzájutunk a kiszemelt eszközökhöz. Azonban, ahogy más területeken, sajnos…..
ez a név már foglalt 123 2018.06.07 08:17:16
@JorEl: ha ez a cikk nem neked szól akkor mi a fasznak szólsz hozzá?
Van olyan, hogy egy randi kimenetele már a hely kiválasztásakor borítékolható. Hiszen van olyan hely, ahol egymásra tudtok hangolódni és van, ahol nem. Persze embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de a többségnek ezeket a helyeket nemcsak az első, hanem akár azt követő néhány randi alkalmával is…..
„Nem Szelestey Lajos szerencsétlen mondatával, hanem a kormány gyalázatos menekültpolitikájával kellene foglalkozni a médiának Bolgár György szerint, aki védelmébe vette Klubrádiós kollégáját a mai Magyar Nemzetben.Mint azt mi is megírtuk, Szelestey múlt héten helyettesítette…..
ez a név már foglalt 123 2015.06.15 14:35:14
@ben2:
"ugyanezzel érvel a Jobbik is, amikor az antiszemitizmussal és rasszizmussal kapcsolatos engedékenységüket firtatják"
A megértés nem egyenlő engedékenység. Nem kívánom magyarázni.

"Szelestey sem tud választ adni arra ... a nemi erőszaktevők között miért magas a másod-harmad generációs arab bevándorlók aránya."
Szelestey a frissen bevándorlókról beszél "Megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak".
Olyan kutatás viszont nincs, hogy az arabok erőszakosabbak mint bárki más. Drágabolgárúr műsora, betelefonáló elmondja, hogy szinte már az is szexuális zaklatás ha előreengeded a nőt, továbbá azok a kretén skandinávok valahogy nem szopják be a vakkomondorozást.

Legvégül, honnan a francból veszed, hogy védeni akarja Szelestey az erőszaktevőket?
Ez neked mit jelent?: "mer' azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem"
ez a név már foglalt 123 2015.06.15 14:37:19
@IPetya:
Nem a bevándorlást támogatja bárki is, te őskretén, hanem ezzel a kibaszott gyűlöletkeltéssel van gond, miközben még mindig nem tudjuk ki a másik öt kitiltott fasszopó.
ez a név már foglalt 123 2015.06.15 10:19:13
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Az általánosításod "

???