Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zkalman78

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évszázadokban Kína nem jeleskedett az innovációban, olyannyira, hogy az elmúlt ötven évben a legjelentősebb kínai találmány a hibrid rizs volt. Óriási számuk ellenére a tudományos Nobel-díjakat sem a kínaiak nyerik. Pedig valaha élen jártak a tudomány és a technika terén: kínaiak találták…..
zkalman78 2016.06.07 12:54:46
@halaloszto: hogy legyen mibe belekötnöd.
Ma 30 éve, november 24-én halt meg Bíró László, a golyóstoll feltalálója. Ha száz évvel előbb született volna, Petőfi valószínűleg nem írta volna meg Tintásüveg című versét, s Megyeri egyetlen sárga kabátján sem keletkezett volna éktelenkedő folt. A golyóstoll a sárga…..
Idén már a csapból is a „Vissza a jövőbe 2” című film folyik, melyben Marty McFly és Dr. Brown 2015. október 21-ei napon érkeznek meg a jövőbe, hozzánk (na jó, földrajzilag kicsit arrébb). A film kétségbe vonhatatlan zsenialitását nem jelen cikkünkben fogjuk megtárgyalni,…..
Egy jó domain név kiválasztása és megszerzése bizony nem könnyű feladat. Számos körülmény befolyásolhatja azt, hogy az adott domain milyen helyen szerepel majd a keresőkben, mennyire megjegyezhető a…..
zkalman78 2015.08.05 13:39:06
@megettem az aranybornyút: és te írtál belőlük cikket? hozzáadott értékkel? képekkel? véleménnyel? nem? akkor kuss
Tisztelt Szerkesztők! Szabó László vagyok, magyar kisvállalkozó. Édesapámmal pár évtizeddel ezelőtt vasúti plombák gyártásába fogtunk közösen. Nehezen indult a dolog, de kemény munkával saját lábunkon álltunk, és ami a legfontosabb: az álmunkat éltük. Nem sejtettük, hogy…..