Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SziliXD (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.13 06:06:00
Jól érzi magátMilyen ott fenn a levegő?OutsiderGangstas!Összhatás Vagy elmegyek veled, vagy itt maradsz kislányom!Vagy elmegyek veled, vagy itt maradsz kisfiam!Ez túl könnyűCsöcsök, ellentét, pofi... van itt minden!Haj hajjajBal oldalKöszönet illeti Blackhawkot és Beatrixot,…..
Szilveszteri különkiadásom kapcsán (ami idén is lesz, megint spéci videóval) ugyebár ígértem egy fagyit annak, aki képes végigvinni az Aztec Challenge-et legdurvább fokozatban. Eddig nem jelentkezett senki és őszinte leszek, nem is lepett meg ;) De Kami küldött egy e-mailt, ahol…..
ROFL-net Jackass magyar módra 2008.10.29 19:31:08
A videóban szereplő "kaszkadőr" megkért, hogy a KFC-s verseny apropójából mutassam be ezt a videót. Na jó, meg arra, hogy szavazzatok rá. De ezt ti döntsétek elLink..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
SziliXD (törölt) 2008.05.18 20:20:02
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
SziliXD (törölt) 2008.03.28 20:08:26
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
SziliXD (törölt) 2008.03.17 21:08:41
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
Bluqesh küldött nekem egy igen aktív hullát az Oblivionból, amely egyben be is bizonyítja, hogy nem csak a Teletubbiek tudnak meggyőzően integetni. ..
SziliXD (törölt) 2008.02.23 16:50:29